Zaman geçirmelik kariyerli oyun önerisi

larenno

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Çok ciddiye almadan sakin kafayla offline kariyer yapmalı bir oyun oynamak istiyorum. Öncesinde FIFA ve pes serilerini oynadım hepsinde kariyer yaptım ama sıkıldım. Şimdi NBA 25 oynamayı düşünüyorum. Basketbol bilgim yok ama kendimi geliştirip takımlara vb. transfer olmak hoşuma gidiyor.
Not: Sadece spor oyunları değil yarış oyunları vb. de önerebilirsiniz önemli olan hikaye değil kariyer oyun olması benim için. Farming Simulator başlamayı da düşünüyorum.

Merhaba,
Çok ciddiye almadan sakin kafayla offline kariyer yapmalı bir oyun oynamak istiyorum. Öncesinde FIFA ve pes serilerini oynadım hepsinde kariyer yaptım ama sıkıldım. Şimdi NBA 25 oynamayı düşünüyorum. Basketbol bilgim yok ama kendimi geliştirip takımlara vb. transfer olmak hoşuma gidiyor.
Not: Sadece spor oyunları değil yarış oyunları vb. de önerebilirsiniz önemli olan hikaye değil kariyer oyun olması benim için. Farming Simulator başlamayı da düşünüyorum.
Football Manager ama oyundan zevk almaya başlamak için oyunu biraz öğrenmen lazım hemen alamayabilirsin

f1 oynamayı düşünüyorum ama hiç anlamam süspansiyon vb. gibi özel ayarlar bilgiler gerekiyor mu sırf yarışmak ve kariyer yapmak istiyorum.
O kadar çok bilgiye ihtiyacınız yok. Sadece temel F1 kurallarını bilseniz de yeterli olur. Bilmiyorsanız da oyunda öğrenirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı