Zaman geçirmelik oyun önerisi

847445

Picopat
Arkadaşlar merhaba, uzunca bir zamandır LoL oynuyorum ve kesin bir şekilde bırakma kararı aldım başka bir oyun arıyorum Valorant falan da olmaz çünkü o da bir Riot oyunu ve ortamını az çok biliyorum LoL'den pek bir farkı yok oyun türü fark etmez 2B oyunlar dışında tüm oyunlar olabilir. Önceliğim oyuncu sayısı sadece oynanışı Metin2 tarzında görüntü olarak günümüze yakın fazla karışık olmayan bir oyun arıyorum.

Arkadaşlar merhaba, uzunca bir zamandır LoL oynuyorum ve kesin bir şekilde bırakma kararı aldım başka bir oyun arıyorum Valorant falan da olmaz çünkü o da bir Riot oyunu ve ortamını az çok biliyorum LoL'den pek bir farkı yok oyun türü fark etmez 2B oyunlar dışında tüm oyunlar olabilir. Önceliğim oyuncu sayısı sadece oynanışı Metin2 tarzında görüntü olarak günümüze yakın fazla karışık olmayan bir oyun arıyorum.

BF serileri iyi gider bence bir de Bannerlord al sarar oynaması bence.

Road of Kings
ben 10 yıldır bu oyunu oynuyorum gayet güzel sürükleyici sürekli oyunun başında olmanı gerektirmeyen bir oyun. android ve ipone lerde rahatlıkla oynayabilirsiniz. telefonda kasma ve ısınma yapmaz genel yerel ve dünya sohbeti ni barındıran klan halinde oynanan isterseniz yanlız da oynayabilirsiniz ama tavsiye etmem. çok eğlenceli güzel bir oyundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı