Zaman nasıl hızlı geçirilir?

Xei

Decipat
Merhaba, okumuyorum ve çalışmıyorum dışarı çıkmamda pek mümkün olmuyor sürekli evin içindeyim eskiden grafik tasarım ile uğraşıyordum fakat programları açıp onunla uğraşmak bile yorucu gelmeye başladı. Zaman geçirmek için ve bu üşengeçlik için ne önerirsiniz?

Oyun oynayın sizi mutlu edecek tek şey bu ama sizin yerinizde olsam hayatımı mahvetmem spor yaparım yürüyüş yaparım eğer dini mensubunuz islamsa namaz kılmanızı öneririm.

Oyun oynamak. Ben bilgisayar oynuyorum. Bir 15 Dakika oynarım diye. Bir bakmışım 3 saat olmuş. Dalıyorsun yani. İstersen sana bilgisayar oyunu önerebilirim.

Oyun oynayın sizi mutlu edecek tek şey bu ama sizin yerinizde olsam hayatımı mahvetmem spor yaparım yürüyüş yaparım eğer dini mensubunuz islamsa namaz kılmanızı öneririm.

Hocam bir aralar çok uzun süre FM oynadım ve aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Valorant oynamayı düşünüyorum fakat onu tekrar indirmek bile bana o kadar zor geliyor ki anlatamam :d önerileriniz için teşekkürler

Oyun oynamak. Ben bilgisayar oynuyorum. Bir 15 dakika oynarım diye. Bir bakmışım 3 saat olmuş. Dalıyorsun yani. İstersen sana bilgisayar oyunu önerebilirim.

Yani beni oturduğumda içine çekebilecek oyunlar olursa çok sevinirim fazla kargaşalı renkli oyunları sevmem benim kararlarımın ön planda olduğu oyunları severim.

Hocam hikaye oyunları oynayın.

Detroit Become Human, beyound two souls ve Heavy Rain. Bunlar seçimle hikaye ilerler. Çok beğendim ben bu oyunları. Beyound biraz karışık ama.

Öneriniz varsa alabilirim.

Mafia 1 Definitive Edition, Mafia 2 Assassin's Creed 3, Assassin's Creed Ezio üçlemesi.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…