Zamane Anneleri

333657

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
4.365
Makaleler
9
Çözümler
33
Çocuğu doğurmakla annelik olmuyor! Çocuğuna bakacaksın yav. Anneyim diyebilmek için mi çocuk doğuruyorsunuz? Sonra en ufak şeyde onun annesi benim diye laf atmak olmuyor. Anne internette börek çörek paylaşıp çocuğuna telefon tablet tutuşturmakla olmuyor. Bak çalışan annelere lafım yok, kadının çalıştığı yok gidiyor oturuyor ya da uyuyor çocuk 3-4 yaşında elinde tablet, telefon, bilgisayar ne izlediği umrunda değil. Sonra ileride çocukta psikolojik sıkıntılar ortaya çıkıyor, topluma faydalı olmayan ne olduğu belirsiz bireyler yetişiyor. O da siz ona öyle baktığınız için ileride çocuğunu umursamıyor, sonra çocuklara dikkat etmediği için çocukları kayboluyor, ölü buluyorlar, başlarına yıkılıyor her şey. Olan soyunuza oluyor. Çocuğunuzun ruhsal, fiziksel sağlığını önemsemeyeceksiniz çocuk yapmayın. Çok şükür benim annem öyle biri değildir ancak böyle annelere lafım var; Aklınızı başınıza toplayın! Şimdiki çocuğunuza bakma şeklinizin 1000 yıl sonraki soyunuzun bir parçasına kadar ulaşabileceğini unutmayın!
 
Bunun diğer versiyonu da evlatları arasında ayrım yapan anne çeşidi.
Hiç bir anne evlatları arasında ayrım yapmaz. Muhtemelen daha çok ilgi gösterdiği için size öyle gelmiştir ancak ihtiyaçları daha fazla olduğu için öyle yapıyordur. Bu konuda çocuğun davranışları da etkili.
 
Günümüzde cahil ve bilinçsiz aileler çocuk yapmayı görev olarak görüyor. 30 dakikalık zevk uğruna hesapta olmayan milyonlar hayatta.

Bakamayaginiz, iyi bir gelecek, hayat sunamayacaginiz ve ilgilenmeyeceginiz cocugu yapmayın. Adamlar savaştan kaçarken ayak üstü çocuk yapıyor ya! Olan cocuga oluyor. Olan dunya nufusuna oluyor. Olan topluma ve gelecek nesillere oluyor.

Bilmiyorum ama bu konu hakkında içimde çok büyük bir diktatörlük yatıyor.
 
Hiç bir anne evlatları arasında ayrım yapmaz. Muhtemelen daha çok ilgi gösterdiği için size öyle gelmiştir ancak ihtiyaçları daha fazla olduğu için öyle yapıyordur. Bu konuda çocuğun davranışları da etkili.
Hiçbir anne ayrım yapmaz? Neye dayanarak bu kadar emin konuştunuz?
 
Sonra niye çocuklarımız böyle videolar izliyor, gibi iftira atıyorlar sonra bu oyun yasaklansın gibi şeyler diyorlar da, sen çocuğunla ilgilenseydin böyle video izlemezdi.
 

Geri
Yukarı