Zamanında oynadığımız Facebook oyunları

Dosya Ekleri

  • 20201104_123249.jpg
    20201104_123249.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 54
Herkese günaydın.

Sosyal de ufak bir arama yaptım. 2014-2016 yillarinda Facebook oyunları için sistem toplayanlar varmış. Bilgisayarlarının kötü olmasına mı üzüleyim, sistem toplarken aynı ürünün şu an 2 kat fazla olmasına mı üzüleyim bilmiyorum.

2010-2012 yıllarında komedi sayfaları ve spor sayfalarının paylaşımlarına kahkahalar atıyor, diğer sekmeden de Farm Ville'ye bakıp sebzelerin hasadı geldi mi diye kovalıyorduk. Zaman Tuneli geldiği için üzülüyorduk, alışmaya çalışıyorduk (derde bak). Oynadığımız oyunların yanı sıra Facebook oyunları o sıralar çok ses getirmişti. Açıkçası deli gibi Farm Ville hastası değildim ama deli gibi Millionare City ve Empires & Allies oynuyordum. Sabah akşam onu oynuyordum. Gemiler, uçaklar üsler falan her yeri doldurmuştum. Devri kapanmaya başladığı sıralarda Dungeon Rampage oynamaya başladım. Aksiyon olarak felaketti. Tabi çiftlik oyunları olarak Castleville, Indiana Jones, ve bizim çiftlik oynuyordum. Sonrasinda sonra Car Town keşfettim ve günlerimi ona harcadım. Sonra Social Empires'a ne kadar zaman harcadığımı hatırlamıyorum bile. Sonra City Ville başladım ve haftalarca da ona oynadım. Erişteyi orada öğrendim. 😀
Ama Facebook kütüphanesinde zibilyon tane oyun vardı.

Sonra bir tane hayvanat bahçesi oyunu buldum. Ve bir daha onunla hiçbir yerde karşılaşmadım.
Var mı sizin de oynadığınız Facebook oyunları?
Ben çok severdim Facebook oyunlarını. Kixel Football ve Contract Wars oyunları aşırı sarardı. Hele ki Contract Wars'ın grafikleri de şahane geliyordu bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı