emretasar02
Decapat
Daha fazla
Zamlanan 4 oyun daha.
Her mesaja tepkim bu.
Zamlanan 4 oyun daha.
Söylemiştim demek istemiyorum ama söylemiştim.Güzel liste, bende bir şeyler ekleyeyim.
Yarın indirim bitince tüm Rockstar Games oyunları zamlanacak (benim düşüncem) hepsi alınır.
Ryse: Son of Rome
Crysis Trilogy
Raft
Zam gelmeyen Xbox oyunları (Psychonauts 1/2, Sunset Overdrive,Ori The Collection)
Vigil the Longest Night
GRIME
Wolfstride
Blazing Sails.
Üzücü haber, Souls oyunlarına zam geldi! Ben de alamadım.Dark Souls tarzı hiç oyun oynamadım. Bir de zam gelirse oyunlarına büyük üzer.
Dying Light 2 alacak arkadaşlar ben internet üzerinde hangi siteye girsem 1000 TL gibi fiyatlar çıkıyor indirim sonrası zam olabilir lütfen dikkatli olun.
Ne denebilir ki. Hangi oyuna zam gelmedi ki. Şaşıramıyorum artık maalesef.Üzücü haber, Souls oyunlarına zam geldi! Ben de alamadım.
Yakın zamanda CD PROJEKT RED oyunlarına gelen zamlardan sonra oyuncuların artık oyun alımını ertelemenin ne kadar riskli hale geldiğini anladığını düşünüyorum. Bu yüzden kendimce oyun zamları şöleninden önce alınmasını gerektiğini düşündüğüm oyunları paylaşacağım. Tabii bu liste acemice olacağı için bu konulara yetkin kişilerin bu bu tarz oyunlar adına bir rehber yapmasının herkes adına yararlı olacağını düşünerek onları bu konuda diğer oyunculara da destek olmalarını rica ediyorumher neyse kendimce alınması gerektiğini düşündüğüm oyunlar şu şekilde;
Bazı oyunlar indirimlerde daha da ucuz olabiliyor. Örnek olarak metro serisinin paketi daha dün indirimdeyken yaklaşık 60 TL gibi bir ücrete alınabiliyordu.Eki Görüntüle 1652608
Eki Görüntüle 1652609
Eki Görüntüle 1652611
Eki Görüntüle 1652614
Eki Görüntüle 1652615
Eki Görüntüle 1652618
Eki Görüntüle 1652619
Eki Görüntüle 1652621
Eki Görüntüle 1652623
Eki Görüntüle 1652624
Eki Görüntüle 1652625
Eki Görüntüle 1652626
Eki Görüntüle 1652627
Eki Görüntüle 1652630
Eki Görüntüle 1652631
En başta belirtmiş olduğum gibi bu listeyi kendimce kendi görüşlerime göre acemice paylaşıyorum. Hangi oyunu neden koyduğumu yazmak çok uzun olacağı için ilginizi çeken oyunları kendiniz araştırsanız daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Onun dışında rehber oluşturmada uzman arkadaşlar bu tarz konu için bir rehber oluşturursa tadından yenmez
Düzenleme: Hollow Knight zam yedi. Güncel fiyatı: 150 TL.
İyi ki 2 hafta önce almışım indirimde.Red Death Redemption 1200 Tl oldu.
İyi ki 2 hafta önce almışım indirimde.
Crysis Remastered alınır mı? Dostlar?