Zamlanmadan önce alınabilecek oyunlar

Dark Souls tarzı hiç oyun oynamadım bir de zam gelirse oyunlarına büyük üzer.

Dark Souls için indirimi bekliyorum :D
Hades için indirim bekledim zam yedi şu an Epic Games'te indirim bekliyorum. Umarım oraya da zam gelmez.

Dying Light 2 fiyatı artar mı ya daha önce yükseldi mi?

Artma ihtimali yüksek. 500-600 civarına çıkması muhtemel.
 
Şimdi al, topladığında da oynarsın.
Öyle yapıyorum zaten, geçen hafta RDR2, Witcher 3, Cyberpunk 2077 ve Kingdom Come: Deliverance almıştım. İstek listemde daha 10-15 tane oyun var. Elime para geçtikce onları almaya çalışacağım. Ne yazık ki istek listemde ki oyunların bazıları zam yedi bile.
 
Z

Yakın zamanda CD PROJEKT RED oyunlarına gelen zamlardan sonra oyuncuların artık oyun alımını ertelemenin ne kadar riskli hale geldiğini anladığını düşünüyorum. Bu yüzden kendimce oyun zamları şöleninden önce alınmasını gerektiğini düşündüğüm oyunları paylaşacağım. Tabii bu liste acemice olacağı için bu konulara yetkin kişilerin bu bu tarz oyunlar adına bir rehber yapmasının herkes adına yararlı olacağını düşünerek onları bu konuda diğer oyunculara da destek olmalarını rica ediyorum :) her neyse kendimce alınması gerektiğini düşündüğüm oyunlar şu şekilde;
Bazı oyunlar indirimlerde daha da ucuz olabiliyor. Örnek olarak metro serisinin paketi daha dün indirimdeyken yaklaşık 60 TL gibi bir ücrete alınabiliyordu.

En başta belirtmiş olduğum gibi bu listeyi kendimce kendi görüşlerime göre acemice paylaşıyorum. Hangi oyunu neden koyduğumu yazmak çok uzun olacağı için ilginizi çeken oyunları kendiniz araştırsanız daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Onun dışında rehber oluşturmada uzman arkadaşlar bu tarz konu için bir rehber oluşturursa tadından yenmez :)

Düzenleme: Hollow Knight zam yedi. Güncel fiyatı: 150 TL.

Zamanında herkese Hades kesin zam yiyecek alın demiştim bugün 235 TL oldu.
Eminim Stardew Valley, Katana Zero, thief SIM.
Bunlar büyük ihtimal zam yerler.
 
Ya aklıma saçma bir şey geldi. Steam satın alım yarıda kalınca belli bir süre sepetinizi o anki fiyatlarıyla kaydediyor. Birkaç gün içinde alacağım diyorsanız belki o kullanılabilir ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bayağı eskiden indirim döneminde hata sebebiyle satın alımı tamamlayamamıştım, sonrasında indirimli fiyatlarından aldım sepeti kaydettiği için. Hala yapıyor mu bilmiyorum, bakmak lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı