Zamlar Öncesi ISS'lere Genel Bakış

@Sigmund Freud yahu 3 ay önceki 100 TL ile 3 ay sonraki 100 TL bir mi? Neden peşin ödesin millet parasını? Neden parasını peşin ödeyerek tek bir İSS'ye bağlı kalayım? Belki sonradan verdikleri hizmeti beğenmeyeceğim, mantıklı bir sistem mi?

Hocam şimdi 35MBPS kullanan da aynı fiyat 200'de mesela bence iyi bir şey. 35MBPS'ye mesela 169TL isteyip 200 için 230 gibi fiyat isteyebilirlerdi.
Hayır. Bu yorum pahalısını aldırma yöntemi olmuş. Recep Baltaş'ta bu soruyu sormuştu ama verilen cevap epey laf salatası idi.

@zKEBAB
Comnet ve TurkNet'i öneriyorum. Neden önermeyeyim diyeyim?

Merhaba @333365 ;
Firma henüz 2019 itibarıyla BTK tarafından yetkilendirilmiş İSS konumundadır. Vurgu yapmaya çalıştığım şey sektörde yeni olmasıdır. 4 yıldır sektörde olan bir firma için 83 şikayet göz ardı edilebilir. Şimdi o şikayetleri kayda değer alsaydım şu an ucuz internetin tadını çıkarmıyordum.

Abonelik kapatma mevuzusuna istinaden;
Abonelik sözleşmesi sayfa 6, 10.2.9 maddesi uyarınca Comnet ve Comnet çalışanlarına hakaret ve ima durumunda Comnet sözleşmeyi feshedebilir.
İlgili şikayetlerde müşterilerin tavrını bilmiyoruz. Ben de baktım emin olabilirsiniz. Ama ya hiç SS koymamışlar ya da kırparak koymuşlar.

Hayır. Bu yorum pahalısını aldırma yöntemi olmuş. Recep Baltaş'ta bu soruyu sormuştu ama verilen cevap epey laf salatası idi.
Bilmiyorum hocam yüksek hız kullandığım için bana makul geldi düşük hız da kullansaydım dediğiniz gibi de düşünebilirdim. İkimiz de farklı açıdan bakıyoruz ikimiz de kendimize göre haklıyız ama size de hak veriyorum.

Bu konudan çıkardığım özet;

Arkadaş Comnet fanı. Comnet'i övüp övüp duruyor forumda zaten belli olmasın ve çok tepki gelmesin diye çok sevilen TurkNet firmasını da uzun uzun yazmış ve diğer firmalara 2 cümleyi bile çok görmüş.

Bilmiyorum hocam yüksek hız kullandığım için bana makul geldi düşük hız da kullansaydım dediğiniz gibi de düşünebilirdim. İkimiz de farklı açıdan bakıyoruz ikimiz de kendimize göre haklıyız ama size de hak veriyorum.
Arada sırada internete giren biri olsaydın ne bilim twitter instagram vs. Nasıl bir internet almak isterdin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı