Zara parfüm kokusu kalıcı değil

Mauro İcardi9

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5600G
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, okula gitmeden ya da dışarı çıkmadan parfüm sıkıyorum Zara'nın ama kalıcı olmuyor. Resmen üstüme boşaltıyorum parfümü. Yok, kokmuyor. Parfüm sıkma teknikleri falan da deniyorum, Max 30 dk daha fazla geliyor, çok hafif. Nasıl kalıcı yapabilirim_ insanlar yanımdan geçerken kokusunu almalarını istiyorum. Parfüm uygun da değil, resmen boşa gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Zara parfümleri genel olarak kalıcı değil zaten. Orijinal parfümlerin muadilleri aslında bakınca.

Benim bildiğim LCW DeFacto tarzı mağazaların parfümleri Bargello gibi muadil oluyor bu bilgiden tam emin değilim ama belki bu yüzdendir.

Parfümü demlemek bir seçenek olabilir ama aşırı süper bir şey bekleme. Parfümü karanlık bir ortamda 1 ay kadar dinlendir notaları tam oturur. Aldığın parfüm yeni üretim olmuş olabilir. Yeni üretim parfümler (en az fazla 2 ay) esansı parfüme tam entegre olmuyor. Bu parfümün demlenme sürecinde uygun bir muadil parfümle (400-500 civarı) idare et. Kalıcılık için sürekli tazele.

Önerebileceğiniz var mı çok pahalıya kaçmadan çok ağır olmayan ya da sizin beğendiğiniz.
Calvin Klein'lere bakabilirsiniz hocam, kalıcı olması için EDP veya direkt Parfume almalısınız. Kalıcı parfümler için biraz kesenin ağzını açmak gerek ne yazık ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı