Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Ethernet kablosuna kroşe çakarken ufak ezildi. Hız düşüklüğü olur mu?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Aralık 2022 #2 Ege Tekin dedi: Ethernet kablosuna kroşe çakarken ufak ezildi. Hız düşüklüğü olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet topraklaması zarar görmüş kablolar sıkıntı'da çıkara bilir elektrikçi'den yeni kablo kestirmenizi tavsiye ederim .
Ege Tekin dedi: Ethernet kablosuna kroşe çakarken ufak ezildi. Hız düşüklüğü olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet topraklaması zarar görmüş kablolar sıkıntı'da çıkara bilir elektrikçi'den yeni kablo kestirmenizi tavsiye ederim .
Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Ben normalde 1000'e 1000 alıyordum yine 1000'e 1000 alıyorum ama bilmiyorum.
MesutM Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 553 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #4 Kesinlikle evet. Yarın birgün neden pingim artıyor veya hızım düşük dersin.
Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 MesutM dedi: Kesinlikle evet. Yarın bir gün neden pingim artıyor veya hızım düşük dersin. Genişletmek için tıkla... Önceden bir kablo vardı ezilmişti ama ping 1 gösteriyordu yine. MesutM dedi: Kesinlikle evet. Yarın birgün neden pingim artıyor veya hızım düşük dersin. Genişletmek için tıkla... ama ezilmekten kastığım baya baya ezilmedi çok ufak Kablolara zarar gelecek şekilde değil yani.
MesutM dedi: Kesinlikle evet. Yarın bir gün neden pingim artıyor veya hızım düşük dersin. Genişletmek için tıkla... Önceden bir kablo vardı ezilmişti ama ping 1 gösteriyordu yine. MesutM dedi: Kesinlikle evet. Yarın birgün neden pingim artıyor veya hızım düşük dersin. Genişletmek için tıkla... ama ezilmekten kastığım baya baya ezilmedi çok ufak Kablolara zarar gelecek şekilde değil yani.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Aralık 2022 #6 Ege Tekin dedi: Önceden bir kablo vardı ezilmişti ama ping 1 gösteriyordu yine. ama ezilmekten kastığım baya baya ezilmedi çok ufak Kablolara zarar gelecek şekilde değil yani. Genişletmek için tıkla... Eğer dış katmanı açılması ise sorun olmaz .
Ege Tekin dedi: Önceden bir kablo vardı ezilmişti ama ping 1 gösteriyordu yine. ama ezilmekten kastığım baya baya ezilmedi çok ufak Kablolara zarar gelecek şekilde değil yani. Genişletmek için tıkla... Eğer dış katmanı açılması ise sorun olmaz .
Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #7 394919 dedi: Eğer dış katmanı açılması ise sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dış katman ezildi biraz içindekine vurmadım yani. Oda baya ezilmedi
394919 dedi: Eğer dış katmanı açılması ise sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dış katman ezildi biraz içindekine vurmadım yani. Oda baya ezilmedi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 17 Aralık 2022 #8 1000'den kaça düştü mesela hızın?
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 17 Aralık 2022 #9 Ege Tekin dedi: Önceden bir kablo vardı ezilmişti ama ping 1 gösteriyordu yine. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile arada bir sorun çıkartmadığını bilemeyiz. Keşke test etmenin bir yolu olsa ve arızalı kablolarımızı ayırt edebilsek.
Ege Tekin dedi: Önceden bir kablo vardı ezilmişti ama ping 1 gösteriyordu yine. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile arada bir sorun çıkartmadığını bilemeyiz. Keşke test etmenin bir yolu olsa ve arızalı kablolarımızı ayırt edebilsek.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Aralık 2022 #10 Ege Tekin dedi: Dış katman ezildi biraz içindekine vurmadım yani. Oda baya ezilmedi Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atar mısınız ezilen yerin? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
Ege Tekin dedi: Dış katman ezildi biraz içindekine vurmadım yani. Oda baya ezilmedi Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atar mısınız ezilen yerin?