Zarar için THH'ye başvurulabilir mi?

Yer
Burdur Krallığı

Şu konudaki mağduriyeti yaşıyorum. Param eninde sonunda iade edilecek ama şimdiden zamlanmaya başladı depolama fiyatları. Ben zaten 370 TL'yi bir araya zor getirdim şimdi de 400 TL'den başlıyor alacağım HDD'nin alınabilecek yerdeki fiyatları. Bana para iadesi yapılıncaya kadar da zamlanacağını düşünüyorum. Ben bu zararım için THH'ye başvuru yapabilir miyim? Ben para istemiyorum sadece sipariş verdiğim HDD'yi istiyorum. Ne yapabilirim bu konuda?

Fark çok ufak. Dikkate alınacağını sanmam. Ama yine de başvurun istiyorsanız. Ne zaman sonuçlanır bilemem.
Farkın artacağını düşünüyorum. Mining ve kur yüzünden ve hala param gelmedi şu an gelse sıkıntı yok ama ben 1 hafta daha beklersem sıkıntı olacak.
Satılan bu ürün sadece aşağıdaki resimde olduğu gibi ambalaj poşeti olmayan sıfır ürünlerdir. Sattığımız her üründe olduğu gibi yine adınıza veya firmanıza faturalı 2 yıl garantilidir.

Bu ibare var güvenmiyorum bu yüzden.

Farkın artacağını düşünüyorum. Mining ve kur yüzünden ve hala param gelmedi şu an gelse sıkıntı yok ama ben 1 hafta daha beklersem sıkıntı olacak.
Ben şahsen senin yerinde olsam gider 2 TB'lık HDD alırım 2. el. Çünkü ben öyle yaptım 2-3 yıl oluyor. Bir sorun çıkarmadı bana bugüne kadar. Geldiğinde sağlığına bakmıştım %100'dü. Adam resmen bedavaya vermişti.

Ben şahsen senin yerinde olsam gider 2 TB'lık HDD alırım 2. el. Çünkü ben öyle yaptım 2-3 yıl oluyor. Bir sorun çıkarmadı bana bugüne kadar. Geldiğinde sağlığına bakmıştım %100'dü. Adam resmen bedavaya vermişti.
Takıntılı biriyim ben 2. el tercih etmem ve bu konularda bir şey almak istiyorsam iyisini alıncaya kadar almam daha iyi diye düşünürüm.

Not: Kusura bakmayın şu an gerginim bir de hiç bir şeyi beğenmeyen biri moduna girdim. :D

Takıntılı biriyim ben 2. el tercih etmem ve bu konularda bir şey almak istiyorsam iyisini alıncaya kadar almam daha iyi diye düşünürüm.
Hocam teknoloji şans işi. Dediğinizde haklısınız lakin kaderinizde varsa size bozuk ürün bile gönderirler sıfır diye. Ben bu durumu yaşadım biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı