- Makaleler
- 11
Varsa konuya yazsana canım?Nasıl yok.
Varsa konuya yazsana canım?Nasıl yok.
Varsa konuya yazsana canım?
Varsa konuya yazsana canım?
Birader ben diyorum ki ekran kararcak hiçbir şey yapılmayacak var mı yok mu diyorum ama sağ olasın adam gibi cevap veren yok.
Bu konuda evet.Hocam zararı neye göre ona bakmak lazım sadece arkadan sizin sistem girdilerinizi kopyalayan bir viruste olabilir komple sistemi kitleyende.
Basbaya yok.Nasıl yok.
Aga yani zararsız virüs yaparsan olur indirirsin işte bir şeyler olur ekranda değişik şeyler olur o kadar. Siz heralde her virüsün tehlikeli sistem bilgilerini kopyalayıp şifre sızdırdığını düşünüyorsunuz.Basbaya yok.
Senin üstünde denememizi ister misin?Aga yani zararsız virüs yaparsan olur indirirsin işte bir şeyler olur ekranda değişik şeyler olur o kadar. Siz heralde her virüsün tehlikeli sistem bilgilerini kopyalayıp şifre sızdırdığını düşünüyorsunuz.
Senin üstünde denememizi ister misin?
"Aga yani zararsız virüs yaparsan olur indirirsin işte bir şeyler olur ekranda değişik şeyler olur o kadar." diyen sensin ama, senin üstünde denesek mi yani?Senin üstünde denememizi ister misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.