Zayıf birisi nasıl kaslı olur?

Ben süt içerek kısa sürede kilo almıştım, her öğünde 1-2 bardak yemekle beraber içiyordum. Fazla da abartmamak lazım ileride böbrek taşı yapabilir. Laktozsuz süt tavsiye ederim.

Hocam Cicibebe'yi 2 ay deneyeceğim olmazsa diyetisyene giderim.

1.83 boy 85 kiloyum zaman bulupta vücut geliştirmeye gitsem harika olacakta işten güçten zaman olmuyor. Bu arada aşırı zayıfsın bünye meselesi biraz da benim akrabalarda da var çok yiyip kilo almamak büyük bir başarıdır Doktora gitmelisin.

Kreatin haricinde hiçbir supplement önermem, karbonhidrat ağırlıklı beslen makarnanı yulafını eksik etme. Protein de göm. Abur cubur vs sakın yeme. Kas yapmak istiyorsan sporuna git, baklava ve karın kası uygulaması indirerek olacak şeyler değil. Cidden.

Sen yaptım diye kendini avutuyorsun aslında yapmıyorsun bilgin olsun. Sana tavsiyem her şeyi yapıyorum demeden önce Daha çok araştırma yapman lazım. Daha çok okuman lazım.

Çok zayıfsın, Normal değil bu kilo/boy.

58 kiloysan kaslarının gözükmesi lazım bir gün yapsan bile. Yağ yok sıfır yağ var sende.1.93 olup 58 kiloysan ölürsün. Konu troll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…