- Makaleler
- 4
58 kiloysan kaslarının gözükmesi lazım bir gün yapsan bile. Yağ yok sıfır yağ var sende.1.93 olup 58 kiloysan ölürsün. Konu troll.
İlla bunu istiyorsun?
58 kiloysan kaslarının gözükmesi lazım bir gün yapsan bile. Yağ yok sıfır yağ var sende.1.93 olup 58 kiloysan ölürsün. Konu troll.
Hocam 58 mi? kas falan çalışmayın yiyin kilo alın bu kiloda bu boya kas yapamazsınız bünye izin vermez.Arkadaşlar artık zayıf ve kassız olmaktan sıkıldım. 2 aydır 30 günde kol kası uygulaması ve baklava uygulamasına çalışıyorum. Sertleşme var ama gözükmüyor tam olarak. Her şey yiyorum 1 günde ama kilo alamıyorum. Ne yapabilirim? Yaş: 16'ya gireceğim, boy: 1.93, kilo: 58.
Hocam hem yiyip hem de spor yapsam daha kaslı olmaz mıyım?Hocam 58 mi? kas falan çalışmayın yiyin kilo alın bu kiloda bu boya kas yapamazsınız bünye izin vermez.
Hocam ilk kilo alın kilo almadan tüm yediğinizi yakarsanız çok yavaş kilo alarak kaslı olabilmeniz mümkün.İdeal kilonuza gelmelisiniz ilk.Hocam hem yiyip hem de spor yapsam daha kaslı olmaz mıyım?
Ben yiyorum da hala boyuma gidiyor. Ne yapsam acaba? Günde neler yemeliyim hocam? Cici bebe falan yiyorum akşamları.Hocam ilk kilo alın kilo almadan tüm yediğinizi yakarsanız çok yavaş kilo alarak kaslı olabilmeniz mümkün.İdeal kilonuza gelmelisiniz ilk.
İyi bir tavsiye olmamış. Sporsuz yediğiniz her şey = yağ olarak döner. Spor ile beraber "bulk" denilen bol kalorili yemeyi gerçekleştirirseniz kas + yağ olarak kilo alırsınız.Hocam hem yiyip hem de spor yapsam daha kaslı olmaz mıyım?
Cici bebede fayda etmiyorsa Doktorunuza başvurarak Balık yağı hapı tüketin hocam, ayrıca patates kızartması değil patates haşlaması içeren yemekler yiyin. Örneğin Fırında haşlanmış patates şeklinde tuzlayıp yiyin. Patatesin yanında pilavda yiyin.Ben yiyorum da hala boyuma gidiyor. Ne yapsam acaba? Günde neler yemeliyim hocam? Cici bebe falan yiyorum akşamları.
Hocam zaten çoğu kişiye göre 'kilo almak' demek, kaslı ve yapılı olmak. Yoksa kim istesin yağı?İyi bir tavsiye olmamış. Sporsuz yediğiniz her şey = yağ olarak döner. Spor ile beraber "bulk" denilen bol kalorili yemeyi gerçekleştirirseniz kas + yağ olarak kilo alırsınız.
Yaptığınız spor kardiyo değil güç ağırlıklı olmalı tabii ki. Sürekli kardiyo yaparsanız bir işe yaramaz.
Kas yapmak için önce sporsuz yağ alma zorunluluğu diye bir şey yok. Yağ kasa falan dönüşmüyor zaten. Tamamen ayrı süreçler.
Sizin büyük ihtimalle ergenliğin de etkisiyle inanılmaz bir metabolizmanız var. Çok ciddi kalori tüketmeniz gerekir böyle bir durumda. Bolca pilav, patates, tavuk, hindi, et vs
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.