Zayıf birisi nasıl kaslı olur?

Ben süt içerek kısa sürede kilo almıştım, her öğünde 1-2 bardak yemekle beraber içiyordum. Fazla da abartmamak lazım ileride böbrek taşı yapabilir. Laktozsuz süt tavsiye ederim.
 

Bu ürünü kullanmıştım tavsiye ederim işe yarıyor. Karbonhidrat tozu olarak da geçiyor Türkçede oldukça fazla kalori içeriyorlar. Ben spordan 1 saat önce falan içiyordum içindeki protein miktarı sayesinde protein tozu ihtiyacınızı da karşılar. Spordan sonraki açıkla da yağlı olmayan bir yemek yerseniz kilo almanız daha da hızlanır.

Hocam Cicibebe'yi 2 ay deneyeceğim olmazsa diyetisyene giderim.
 
1.83 boy 85 kiloyum zaman bulupta vücut geliştirmeye gitsem harika olacakta işten güçten zaman olmuyor. Bu arada aşırı zayıfsın bünye meselesi biraz da benim akrabalarda da var çok yiyip kilo almamak büyük bir başarıdır :) Doktora gitmelisin.
 
Kreatin haricinde hiçbir supplement önermem, karbonhidrat ağırlıklı beslen makarnanı yulafını eksik etme. Protein de göm. Abur cubur vs sakın yeme. Kas yapmak istiyorsan sporuna git, baklava ve karın kası uygulaması indirerek olacak şeyler değil. Cidden.
 
Sen yaptım diye kendini avutuyorsun aslında yapmıyorsun bilgin olsun. Sana tavsiyem her şeyi yapıyorum demeden önce Daha çok araştırma yapman lazım. Daha çok okuman lazım.
 
Arkadaşlar artık zayıf ve kassız olmaktan sıkıldım. 2 aydır 30 günde kol kası uygulaması ve baklava uygulamasına çalışıyorum. Sertleşme var ama gözükmüyor tam olarak. Her şey yiyorum 1 günde ama kilo alamıyorum. Ne yapabilirim? Yaş: 16'ya gireceğim, boy: 1.93, kilo: 58.
Çok zayıfsın, Normal değil bu kilo/boy.
 

Geri
Yukarı