Zayıf matematik bilen birisi zor dersler almalı mı?

Tweaxy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Direkt konuya gireceğim geçenlerde kısa bir arastırma sonucu bıyıklı matematiğin 10 gunde temel ve ana kamp kitabını aldım. 10 gunluk bitmek uzere yani iyi de gidiyor şu anlık sardı bazı arkadaşlarım Eyüp B'den devam etmemi öneriyorlar ama benim cidden matematiğim zayıf ve eyüpb ağır deniyor aynı zamanda en iyi hoca da o olarak gosteriliyor. Önerilerinizi sakınmayın tum onerilere açığım ne yapsam daha doğru olur? Aranızda eminim sıralama yapmış kişiler vardır.

Hangi hocayı daha iyi dinliyorsan onunla çalış. Eyüp B'ye sorsan o bile bunu der.

En iyi hoca diye bir kavram yok. Sadece mert hoca izleyerek ve bol deneme çözerek bu yılki AYT matta 30 net yaptım Eyüp b yi bir ara denemiştim anlatımı bana göre değildi ondan izlemedim. Yani en iyi hoca frekansının tuttuğu hocadır onu bulmaya çalış.

Hangi hoca daha iyidir bilemem başlığa cevap olarak söyleyebilirim ki bence yapılabilir ama zaman alır bu da erken sıkılmanıza neden olabilir bence kendinizi tanımanız önemli eğer vaktiniz varsa daha ortalama bir kaynaktan başlamak daha garanti olabilir.

Eyüp B ağır değil, güzel bir anlatımı var ama temelinizin olması gerek biraz. İspatlarla ilerliyor, çok bilimsel ilerliyor desek yanlış olmaz ama bu demek değildir ki seviyeniz uygun değil. 2-3 videosunu izleyin, anlarsanız devam edin anlayamazsanız yine bıyıklıdan veya mert hocadan devam edeblirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı