Zayıf olanlar için supplement önerisi

582705

Centipat
Selam arkadaşlar, zayıf olanlar için supplementler önerir misiniz? Arkadaşım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size de önerebiliriz burada kişi farketmiyor

Cream of rice (bildiğimiz çukulatalı pirinç unu ve normal beyaz pirinç unundan neredeyse x4 pahalı)

Gainer.

Pilav, tavuk. Baharatlısı, misdir mis.

Kreatin, protein tozu, maltodekstrin. Maltodekstrini hammadde olarak alabilirsiniz.

Bütçeye göre hepsi de alınabilir fakat kısıtlı bütçe varsa direk olarak gainer alıp kullansın derim içinde zaten proteini de var. Ben yıllardır spor yapıyorum boks olsun ağırlık çalışma olsun çok fazla ve çeşitli supplement kullanmanın vücut için iyi olmadığını düşünüyorum. Aslında en sağlıklısı kendisinin gainer yapması olabilir hiç denemedim fakat kendi gainerını kullanan arkadaşım var internette ufak bir araştırma ile yapabilir ama protein bakımından az olabilir fabrikasyon gainera göre. Tercih onun.

Zayıflar için önerebileceğim tek şey, daha fazla yemeleridir. Supplementlere harcanacak binlerce lira yerine, o parayı yemeğe harcasın arkadaşınız. Supplement ikinci tercih olarak gelir.

Kesinlikle katılıyorum YouTube'da savaş cebeci isimli bir hocamız var kendisi de yemeğin supplementlerden önce geldiğini vurguluyor. Arkadaşlar bu iş takviye ile olmaz sıkı antrenman ve diyetten geçer. Yarışmaya katılmayacaksanız takviye almaya hiç gerek yok ekstradan karaciğerinizi veya böbreklerinizi yormayın.

Supplement kullanmak için yarışmaya gerek yok, sadece yemek önce gelir. Yemeğini düzgünce yiyorsan, proteinini alıyorsan, o zaman kreatinini veya ne istiyorsan onu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…