R rüzgar nar Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 Her gün en az: 50 şınav. Her gün en az: 50 mekik. Her gün en az: 1dk plank. Her gün en az: 20 bisiklet mekik. Her gün en az: 30 Squad 3 set çeklinde her sette 10'ar tane. Her gün en az: 30 tane jumping. Her gün bunları yaparsam 1 aya zayıflar mıyım? Bana göre az gibi geldi, biraz ekleme yapabilirseniz sevinirim.
Her gün en az: 50 şınav. Her gün en az: 50 mekik. Her gün en az: 1dk plank. Her gün en az: 20 bisiklet mekik. Her gün en az: 30 Squad 3 set çeklinde her sette 10'ar tane. Her gün en az: 30 tane jumping. Her gün bunları yaparsam 1 aya zayıflar mıyım? Bana göre az gibi geldi, biraz ekleme yapabilirseniz sevinirim.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 rüzgar nar dedi: Her gün en az: 50 şınav. Her gün en az: 50 mekik. Her gün en az: 1dk plank. Her gün en az: 20 bisiklet mekik. Her gün en az: 30 Squad 3 set çeklinde her sette 10'ar tane. Her gün en az: 30 tane jumping. Her gün bunları yaparsam 1 aya zayıflar mıyım? Bana göre az gibi geldi, biraz ekleme yapabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet kalori açığı da bırakırsan zayıflarsın. Beslenmene dikkat edersen zayıflarsın.
rüzgar nar dedi: Her gün en az: 50 şınav. Her gün en az: 50 mekik. Her gün en az: 1dk plank. Her gün en az: 20 bisiklet mekik. Her gün en az: 30 Squad 3 set çeklinde her sette 10'ar tane. Her gün en az: 30 tane jumping. Her gün bunları yaparsam 1 aya zayıflar mıyım? Bana göre az gibi geldi, biraz ekleme yapabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet kalori açığı da bırakırsan zayıflarsın. Beslenmene dikkat edersen zayıflarsın.
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 6 Mayıs 2024 #3 rüzgar nar dedi: Her gün en az: 50 şınav. Her gün en az: 50 mekik. Her gün en az: 1dk plank. Her gün en az: 20 bisiklet mekik. Her gün en az: 30 Squad 3 set çeklinde her sette 10'ar tane. Her gün en az: 30 tane jumping. Her gün bunları yaparsam 1 aya zayıflar mıyım? Bana göre az gibi geldi, biraz ekleme yapabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaç Kg'sınız öncelikle evet zayıflatır ama bunun yanında beslenme düzeniniz ciddi önem arz etmekte yağsız beslenmeniz gerekiyor ve fazla karbonhidrat bulunun şeyleri belirli bir statüde tüketmeniz gerekiyor.
rüzgar nar dedi: Her gün en az: 50 şınav. Her gün en az: 50 mekik. Her gün en az: 1dk plank. Her gün en az: 20 bisiklet mekik. Her gün en az: 30 Squad 3 set çeklinde her sette 10'ar tane. Her gün en az: 30 tane jumping. Her gün bunları yaparsam 1 aya zayıflar mıyım? Bana göre az gibi geldi, biraz ekleme yapabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaç Kg'sınız öncelikle evet zayıflatır ama bunun yanında beslenme düzeniniz ciddi önem arz etmekte yağsız beslenmeniz gerekiyor ve fazla karbonhidrat bulunun şeyleri belirli bir statüde tüketmeniz gerekiyor.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 8 Mayıs 2024 #4 Çık dışarı koşu yap.