Zayıflık motor sürmeye engel mi?

Unal1234

Centipat
Drift L almak çok istiyorum ama zayıflığımdan dolayı kullanabileceğime inanmıyorum. Denge konsunda motoru ayakta tutabilme konsunda sizce zayfilik motor kullanmaya engel mi? 16 yaşındayım boyum 172, kilo 48.

Boyun çok kısa değil yani ayakların yere değer Drift'te o yüzden bence alınabilir ne cılızlar var XMAX'leri altında oyuncak ediyor 180 kiloluk motor, drifte alışınca çok rahat sürersin.

Peki en azından scooter yerine cup veya CG olur mu CG hafif diye duymuştum yanlış duymadıysam.

Neden ki?

Eliniz tornavida tutması lazım bir de harika parçacınız olması lazım CG ölüm makinesi çok da hafif olduğu söylenemez bir çılgınlık yapıp alırsanız yolunuz açık olsun en ufak hatanız sizi yatalak edebilir dikkat edin şakaya asla gelmez kendinizi ön kaldırıp sanki annesi babası yokmuşcasına hareketler yapanları izleyip özgüvene sokmayın çevrenizde çok büyük makineler kullanıp da ne kadar sakin sürenleri görmeye çalışın çok sıkıcı olabilir ama öncelik her zaman güven.

Drift L almak çok istiyorum ama zayıflığımdan dolayı kullanabileceğime inanmıyorum. Denge konsunda motoru ayakta tutabilme konsunda sizce zayfilik motor kullanmaya engel mi? 16 yaşındayım boyum 172, kilo 48.

Hiç aldırış etme yazanlara çok rahat bir şekilde kullanırsın GS1300 sanar gören de yorumları

Geri
Yukarı