Zeiron Amx60 nasıldır?

Çok kötü yerine başka bir şey alsanız daha iyi olur. RX550'li sistemi her şey ile 8K veren varsa ne bileyim saçma. Bunu alacağına git hazır sistem al, öyle hepsiburada gibi yerler olmasın. Gamegaraj' a bakın öneririm.

Çok kötü yerine başka bir şey alsanız daha iyi olur. RX550'li sistemi her şey ile 8K veren varsa ne bileyim saçma.

Hocam benim pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum kendim yazılım video photos hop programları ve pubg mobile gibi oyunlar oynamak istiyorum yüksek kalitede

Hocam benim pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum kendim yazılım video photos hop programları ve PUBG Mobile gibi oyunlar oynamak istiyorum yüksek kalitede.

Bu kadar bütçeniz varsa ekipmanlar falan var diye bu kadar ücret ödemeyin. Bu dedikleriniz için APU sistem bile yeter. 3000'e GameGaraj'dan APU alınır. Bir de monitör alırsınız yanına klavye mouse falan alırsınız size maksimum 5000 falan gelir. PUBG Mobile oyunu emülatör olarak sıkıntı ilk başta düşük FPS alabilirsiniz sonra ayarlarsınız YouTube'dan bakarak.

Bu kasayı alın yeter artar. Shop falan yapacaksanız ekstra 8 GB ile daha iyi yapabilirsiniz fakat yeterli olur.

Çok çok teşekkür ederim rica etsem instagramdan konuşma şansımız varmı hocam bir kaç sorum daha varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…