Zeiron FX55 sistem nasıldır?

Hocam kusura bakma PC ile alakalı fazla bilgim yok APU nedir bilmiyorum PES 23 GTA 5 kaldıracak bir sistemim olsun bana yeter 15 senelik kasayla GTA sada 30 FPS aldım diye sevinen birisiyim çok yüksek bir şey istemiyorum ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok deneyimim yok nereden bulabilirim nasıl alabilirim ne yapsam iyi olur sabahtan beri düşünüyorum.
APU sistem kısaca ekran kartı olmadan da bilgisayarı kullanırsın oyun oynarsın demek. Eline para geçtigi zaman da kart takarsın performans katlanır. Oyun testinide atim kafana yatarsa al yoksa 2.el al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle seçtiğim zaman bütçem artıyor klavye falan da eklerim büyük ihtimalle peki bu sistem iyi midir sizce GTA 5 ve pes oynanır mı?

APU sistem kısaca ekran kartı olmadan da bilgisayarı kullanırsın oyun oynarsın demek. Eline para geçtigi zaman da kart takarsın performans katlanır. Oyun testinide atim kafana yatarsa al yoksa 2.el al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam benim hiç bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum kusura bakma sizden öneri almak için foruma kayıt oldum eğer istediğim oyunlar oynanıyorsa alırım tabiki de ikinci el falan alacak yer bilmiyorum tanıdık kimse yok ets 2 pes GTA 5 oynarım yeter bana

Böyle seçtiğim zaman bütçem artıyor klavye falan da eklerim büyük ihtimalle peki bu sistem iyi midir sizce GTA 5 ve pes oynanır mı?

Hocam benim hiç bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum kusura bakma sizden öneri almak için foruma kayıt oldum eğer istediğim oyunlar oynanıyorsa alırım tabiki de ikinci el falan alacak yer bilmiyorum tanıdık kimse yok ets 2 pes GTA 5 oynarım yeter bana
E bu sistem oynatıyor işte oyun testini attım ya.

APU sistem kısaca ekran kartı olmadan da bilgisayarı kullanırsın oyun oynarsın demek. Eline para geçtigi zaman da kart takarsın performans katlanır. Oyun testini de atim kafana yatarsa al yoksa 2.el al.

Hocam bu bana yeter gerçekten FIFA'da 70 FPS GTA da 60 Super gerçekten onları 30 FPS olsa bile oynamak istiyorum bu sistemim fiyatı nedir peki nereden bulabilirim?

E bu sistem oynatıyor işte oyun testini attım ya.

Teşekkürler hocam istediğim oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabileceğim sonunda.

Siparişi vereceğim inşallah yarın, güvenilir bir site değil mi hocam.

Hocam bu bana yeter gerçekten FIFA'da 70 FPS GTA da 60 Super gerçekten onları 30 FPS olsa bile oynamak istiyorum bu sistemim fiyatı nedir peki nereden bulabilirim?

Teşekkürler hocam istediğim oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabileceğim sonunda.

Siparişi vereceğim inşallah yarın, güvenilir bir site değil mi hocam.
Yukarda attıgım sistemin fiyatı yazıyor kral zaten 6348. Sitede güvenilir merak etme. Eline para geçtiği zaman kart takarsın 6600 falan daha yüksek fps ve yüksek görüntü kalitesi elde edersin.

Yukarıda attıgım sistemin fiyatı yazıyor kral zaten 6348. sitede güvenilir merak etme. Eline para geçtiği zaman kart takarsın 6600 falan daha yüksek FPS ve yüksek görüntü kalitesi elde edersin.

Hocam seçim yaparken depolama diski istemiyorum seçili onu seçmem gerekiyor mu depolama için yerel disk D falan onlardan mı oluyor monitör da bayağı iyiymiş.

Hocam seçim yaparken depolama diski istemiyorum seçili onu seçmem gerekiyor mu depolama için yerel disk D falan onlardan mı oluyor monitör da bayağı iyiymiş.
HDD istiyormusun diyor yani onu seçersen senin bütçeyi aşıyor 240GB ssd sana yeter şimdilik yükseltmek istiyorsan 512 yap ssd.

HDD istiyor musun diyor yani onu seçersen senin bütçeyi aşıyor 240GB SSD sana yeter şimdilik.

Çok teşekkürler çok sağ ol oyun testlerini şimdi Full izleyip hayallere dalacağım danışacak bir büyüğüm olmadığı için buraya yazdım hepinize teşekkürler.

Hocam benim hiçbir bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum kusura bakma sizden öneri almak için foruma kayıt oldum eğer istediğim oyunlar oynanıyorsa alırım tabii ki de ikinci el falan alacak yer bilmiyorum tanıdık kimse yok ETS 2 pes GTA 5 oynarım yeter bana.

Hocam videoyu izleyince heyecanlandım FIFA'da falan 70 FPS veriyor kafayı yerim ben😂ilk defa böyle bir şey gördüğümden biraz fazla tepki veriyorum umarım en yakın zamanda oynarım.
Bu arada iyi ki buraya yazmışım yoksa gidip Trendyol'dan alacaktım değerlendirmeler iyi diye güvendim oraya da.

Rica ederim sıkıntı yok :D
Hocam kasa kurulu bir şekilde geliyor demi videodaki gibiyse gerçekten süper olur depolama alanını yükseltmek için biraz daha para biriktirme eğim almışken iyi birşey almak istiyorum ssd mı HDD mı ikisi ne işe yarıyor bilmiyorum hangisini yükseltmem gerekiyor ama dokunduğum zaman özelleştiremiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı