Zeiron FX55 sistem nasıldır?

Yükselticeksen SSD seç 512 yazıyor yuvarlaga tıkla. Ve evet montajlı geliyor ekran kartı olsa o ayrı gelirdi.

Yükselticeksen SSD seç 512 yazıyor yuvarlaga tıkla. Ve evet montajlı geliyor ekran kartı olsa o ayrı gelirdi.
Allah razı olsun abi çok yardım ettin inşallah sağ salim donmadan kasmadan oynarım hayalim gerçekleşir umarım
Monitör bende var biri verecek monitör almasam onu taksam olur demi

Allah razı olsun abi çok yardım ettin inşallah sağ salim donmadan kasmadan oynarım hayalim gerçekleşir umarım
Monitör bende var biri verecek monitör almasam onu taksam olur demi
Olur. Videoda ki gibi dogru ayarları yaparsan kasma donma olmaz.

Win 10 yüklü geliyor forumda bakmıştım aynı sistemi alan biri öyle yazmıştı.
Abi senin attığın linkteki şekilde sipariş verirsem attığın YouTube linkindeki gibi aynı şekilde oynayabileceğim demi o videodaki sistemle bu sistem aynı yani

Abi senin attığın linkteki şekilde sipariş verirsem attığın YouTube linkindeki gibi aynı şekilde oynayabileceğim demi o videodaki sistemle bu sistem aynı yani
Evet güzel kardeşim aşagı yukarı aynı performansı alırsın.

Abi senin attığın linkteki şekilde sipariş verirsem attığın YouTube linkindeki gibi aynı şekilde oynayabileceğim değil mi o videodaki sistemle bu sistem aynı yani.

Monitör de önemli hangi monitörle kullanacaksın sistemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…