Selamün aleyküm dostlar bu sistemi almak istiyorum. Sizce fiyat performans bi ürün mü alınır mı? Oyun arada sırada gircem. Ets, valorant tarzı oyunlar. Bu fiyata önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa fikirlerinize açığım.
Alinmaz Valorant'ta bununla minimum ayarlarda maksimum 45 FPS oynarsin oynadigin oyundan da zevk alamazsin zaten buyuk ihtimalle icindeki parcalar 2. eldir
Bence bunun yerine Sahibinden'den veya Facebook marketplace'den 2. el sistemlere bakabilirsin.
Selamünaleyküm dostlar bu sistemi almak istiyorum. Sizce fiyat performans bir ürün mü alınır mı? Oyun arada sırada gireceğim. ETS, Valorant tarzı oyunlar. Bu fiyata önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa fikirlerinize açığım.
Hocam ben baktım fakat bulamadım bu fiyata anca toplama yapılabilir ya da 2. el güzel sistemler yollayabilirim size ama tekrar uyarıyorum sitelerden hazır sistem almayın pişman olursunuz.
Hocam ben baktım fakat bulamadım bu fiyata anca toplama yapılabilir ya da 2. el güzel sistemler yollayabilirim size ama tekrar uyarıyorum sitelerden hazır sistem almayın pişman olursunuz.
Yine de daha bilgili arkadaşlarda inceleyip sizlere atabilirler veya benim bulduğum sistemlerin + veya -lerini açıklayabilirler uygun gördüklerim bunlar.