Doruto
Decapat
Bu butceye genellikle ayni parcalar. Arasam gene o tarz sistem cikar.
Anladım, peki benim attığım sistemle, o sistemin arasında çok mu fark var? Bir arkadaşım çok güzel sistem demişti.
Bu butceye genellikle ayni parcalar. Arasam gene o tarz sistem cikar.
Anladım, peki benim attığım sistemle, o sistemin arasında çok mu fark var? Bir arkadaşım çok güzel sistem demişti.
Anladım. Tekrardan teşekkürler.Daglar kadar fark var hem de. Arkadasin belki anlamiyor olabilir PC'den, bu yuzden demis olabilir ben normal karsilarim. Herkes bilecek diye bir şey yok.
Merhaba bende bilgisayar alacağım da bu bilgisayar 18 bin lira olmuş. Daha uyguna bulma şansınız var mı?16 bin liraya o sistem mi? Şaka mısın sen?
![]()
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Merhaba bende bilgisayar alacağım da bu bilgisayar 18 bin lira olmuş. Daha uyguna bulma şansınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.