Zelda BOTW soğuk bölgelerde nasıl can kaybetmeden ilerlenir?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Yeni başladım, ilk 4 shrine bulmak için üçünü temizledim ama son kalan şu karlı soğuk bölge ve içine girince can kaybetmeye başlıyorum, ne yapmam gerek?

Umarım Zelda oynayan birileri vardır...

@370655
Hocam siz oynamış mıydınız Zelda'yı? Oynadıysanız yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Onun için özel kıyafet bulman gerekiyordu sanırsam. Oynayalı baya bir uzun süre geçtiği için kıyafeti nasıl aldığımızı hatırlamıyorum ama eminim Youtube’da nereden alındığını gösteren bir video vardır.

Bende orada ölüyorum hep.

Acı biber kullanarak yemek yapıp yiyeceksiniz. Belli bir süre koruyor.

Soğuk bölgelerde daha kalın giyinmen lazım, oyunun başında alabildiğin Warm Doublet sanırım soğuğa karşı direnç sağlıyordu. Cold Resistance sağlayan itemlar var, acı biber gibi yiyecekler belirli süreliğine üşümeni engelleyebiliyor.

Elime aldım meşaleyi, sonra bir kamp bulup yaktım ve karlı bölgedeki shrine'a doğru başka kamp varsa sadece saldırdım düşmanlara onun dışında hep kaçtım. Kamplarda da yaratıkları öldürüp sonra tekrar yakabildiğim için meşaleyi sıkıntı olmadı. Sonra yola giderken tepe gibi bir yerde şu gizemli yaşlı elemanla konuştum ve bana Warm Doublet verdi sıkıntısız shrine'a doğru yola çıktım şu anda. Hallettim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…