- Makaleler
- 24
Ben bilgisayarımı arada sırada taratmak için Zemana kullanıyordum. Kendi sitesinden indirmiştim, kurulumda gerçek zamanlı korumayı da kapatmıştım. Ama bu program 15 günden sonra tarama için lisans istiyor. Anlayamadığım şey bu program gerçek zamanlı koruma haricinde ücretsiz değil miydi? Bende Premium yazıyor ama ücretsiz sürüme geçmiyor galiba. Teşekkür ederim.
Merhaba. Sorun devam etmekte, nasıl ücretsiz sürüme geçirebilirim Premium'dan? Yoksa sadece Portable mi ücretsiz miydi? Teşekkür ederim.
@24099 @Murat5038 @Türkçesever @THE_MILLER
Merhaba. Programı gerçek zamanlı korumaya ihtiyacım olmadığı için (Halihazırda Bitdefender kullanıyorum) kaldırdım. Ancak Bitdefender kullanan arkadaşlar Güvenli Dosyalar özelliğini kapatsın silerken. Yoksa Bitdefender kaldırma aracını masaüstündeki kısayolu silerken engelliyor.
Merhaba. Sorun devam etmekte, nasıl ücretsiz sürüme geçirebilirim Premium'dan? Yoksa sadece Portable mi ücretsiz miydi? Teşekkür ederim.
@24099 @Murat5038 @Türkçesever @THE_MILLER
Merhaba. Programı gerçek zamanlı korumaya ihtiyacım olmadığı için (Halihazırda Bitdefender kullanıyorum) kaldırdım. Ancak Bitdefender kullanan arkadaşlar Güvenli Dosyalar özelliğini kapatsın silerken. Yoksa Bitdefender kaldırma aracını masaüstündeki kısayolu silerken engelliyor.