Timuçin1 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 Başka uygulamalardayken tarayıcıya geçince imleç değişiyor. Hiç sevmedim bunu, çözümü var mı? Sadece Linux'ta mı oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2024
Başka uygulamalardayken tarayıcıya geçince imleç değişiyor. Hiç sevmedim bunu, çözümü var mı? Sadece Linux'ta mı oluyor?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Uygulama ayarlarında var mı? İmleç, özelleştirme, kişselleştirme gibi birşeyleri arayabilir misiniz? Daha önce kullanmadım ama belki böyle olabilir.
Uygulama ayarlarında var mı? İmleç, özelleştirme, kişselleştirme gibi birşeyleri arayabilir misiniz? Daha önce kullanmadım ama belki böyle olabilir.
Timuçin1 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #3 NoParking3 dedi: Uygulama ayarlarında var mı? İmleç, özelleştirme, kişselleştirme gibi birşeyleri arayabilir misiniz? Daha önce kullanmadım ama belki böyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Eklememişler...
NoParking3 dedi: Uygulama ayarlarında var mı? İmleç, özelleştirme, kişselleştirme gibi birşeyleri arayabilir misiniz? Daha önce kullanmadım ama belki böyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Eklememişler...
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 Linux kullanıyorsanız bu Linux'la ilgili bir durum. Bende de Librewolf'te imleç değişiyor. He nası çözerseniz bilmem ama internette aratırsanız ingilizce kolayca bulursunuz.
Linux kullanıyorsanız bu Linux'la ilgili bir durum. Bende de Librewolf'te imleç değişiyor. He nası çözerseniz bilmem ama internette aratırsanız ingilizce kolayca bulursunuz.