Zen Browser'da ne tür sorunlar yaşadınız?

Zen Browser'da sorun yaşadınız mı?

• Evet yaşadım, yaşadığım sorunu altta belirteceğim.

Oy: 8 42,1%
  • Hayır yaşamadım.

Oy: 11 57,9%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Genel olarak yaşatmıyor ama birkaç defa youtubedan video izlerken ekran 1 saniye siyah oluyor geri düzeliyor ve bir keresinde de ekran kapandı geri geldi pencereli modda windows 7 arayüzü gibi ikonlar çıktı kendi kendine geri düzeldi onun harici de bazen kompakt modda kullanırken yan veya üst bar kapanması gerekirken kapanmıyor son olarak da yan bardaki sekmelere sağ tıklamak istediğimde bir türlü sağ tıklayamıyodum

ama alpha sürümünde olduğunu unutmamak gerekli arayüzü ve işlevsellik bakımından aktif en iyi tarayıcı bence
Bugün itibariyle beta sürüme geçti. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Bu yeni güncellemeden sonra adres çubuğunun altındaki sık kullanılan adres başlıklarımın olduğu çubuk kayboldu. Boş bir sekme açtığımda görünüyor sadece ama bir adrese girdikten sonra görünmüyor. Aynı sekmede başka adrese gitmek istediğimde göremediğim için yeni sekme açıyorum sürekli. Çözümü bilen var mı acaba?

Boş sekmede yer imleri çubuğunun üstünde sağ tuşa tıklayıp resimdeki seçeneği seçerseniz sürekli açık kalır.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-12 204044.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-12 204044.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 65
Söyle bir sorun ile karşılaştım;

1735837478535.png

Ne yaparsam yapayım bi türlü çözemedim. Farklı bir profil oluşturdum ve varsayılan yaptım sonra açıp kapayınca böyle kaldı. Kaldırdım tekrar indirdim olmadı, appdatadan profilleri silip tekrar indirdim olmadı, silip yeniden başlatıp kurdum yine olmadı.

Hocam sorunu kendim çözdüm. Yeni profil oluşturup girince böyle kalıyor bende biraz araştırıp baktım. Terminali yönetici olarak çalıştırıp zen.exe'nin olduğu klasöre girmelisiniz. Sonra terminale "zen.exe -p" yazdıktan sonra açılan pencerede oluşturduğunuz profili silince düzeliyor.

Dosya Ekleri

• 1735837483605.png
    1735837483605.png
    44,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı