Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Sanıyorum Huawei modelinden bir tane daha alacağım ancak 16 GB olması şartıyla. Henüz 2 hafta önce Kadın Günü hediyesi için anneme almıştım ve çok fazlasıyla memnun kaldığını iletmişti.
Merhaba, Aileme notebook almayı planlıyorum ve Yapı Kredi kampanyasında Huawei Online mağazasında geçerli olmak üzere 1.000 TL'lik kupon aldım. Aklımda Huawei Matebook D15 2022 modeli var. Link: Huawei MateBook D15 | PC | HUAWEI Store TÜRKİYE Kullanım amacı elbette günlük kullanım olacak...
Veyahut benim isteğim yazılım üzerinde çalışmalar yaptığımdan ötürü işlemci ve RAM konusunda üzmemesi. Sanıyorum şunlar da olabilir:
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
ya da
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.