n.tuna Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 426 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2014 #11 Bulmuşken bir soru daha sorayım. Telefon bir bildirim LED ine sahip mi? Sahipse hangi renklerde yanıyor?
Bulmuşken bir soru daha sorayım. Telefon bir bildirim LED ine sahip mi? Sahipse hangi renklerde yanıyor?
cnkpnr58 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #12 n.tuna dedi: Arkadaşlar Zenfone 5 te OTG desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Otg yok
danego61 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 84 Yer Nilüfer/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2014 #13 cnkpnr58 dedi: Otg yok Genişletmek için tıkla... Hayır otg var. Sonradan verilen bir güncelleştirmeyle otg desteği verildi. n.tuna dedi: Bulmuşken bir soru daha sorayım. Telefon bir bildirim LED ine sahip mi? Sahipse hangi renklerde yanıyor? Genişletmek için tıkla... Yeşil ile kırmızı renk var
cnkpnr58 dedi: Otg yok Genişletmek için tıkla... Hayır otg var. Sonradan verilen bir güncelleştirmeyle otg desteği verildi. n.tuna dedi: Bulmuşken bir soru daha sorayım. Telefon bir bildirim LED ine sahip mi? Sahipse hangi renklerde yanıyor? Genişletmek için tıkla... Yeşil ile kırmızı renk var
Kerem145 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 49 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2014 #14 Kullanmak isteyenlere öneririm. 2 aydır kullanıyorum şuana kadar hiçbir kötü yanına rastlamadım. Not: Pil hariç.
Kullanmak isteyenlere öneririm. 2 aydır kullanıyorum şuana kadar hiçbir kötü yanına rastlamadım. Not: Pil hariç.