Zenfone 5 Lollipop Güncelleme

Go to Hell

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2014
Mesajlar
1.027
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Asus'un sitesinden KitKat'ın en son sürümünü ve Lollipop sürümünü indirdim. Kitkat'ı telefona koyaladım ve yeniden başlattım. Güncelleme uyarısı gelmedi sonra Lollipop güncellemesini attım uyarı geldi bende onayladım. Sonra telefon kapandı yeşil Android simgesi geldi içinde ünlem işareti vardı altında komut yok yazıyordu, 5 dakika bekledim sonra telefonu kapattım. Şu anda telefonu açmaya çalıştığımda önce Android ve altına Asus yazısı sonrada usb işareti geliyor, hemen kapanıyor. Zenfone 5 yaklaşık 1 sene önce Teknosa'dan almıştım.
 
Kardeşim aynısını bugün yaşadım. Söyleyeceklerimi yap düzelecektir. Şimdi tamamen kapalı olduğundan emin ol telefonun. Sonra ses açma ile power tuşuna uzun süre bas. Yani karşına fabrika ayarları ekranı gelene kadar bas. Orası gelince,orada ''Recovery'' diye bir seçenek olacak. Onu seçebilmek içinde ses açma ve kapama tuşları ile menüde aşağı inmen lazım. Oranın üstüne gelince power tuşu ile seçiyorsun. Tekrar başlıyor telefon güncelleme devam ediyor. Bende de şu oldu. Güncelleme işlemi sırasında,dondu diye telefonu kapatmaya kalktım. Bende de o USB işareti falan çıktı. Bu adımları uyguladım. Güncelleme ekranına geri dönerek güncellemeyi tamamladım. Zenfone 5 lerin hepsine güncelleme gelmedi sanırım. Beklemekte yarar var. Benimki Zenfone 6. İşlemi yaptıktan sonra bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Ben yukledim lolipopu kesinlikle yuklemelisiniz performansi felan daha iyi olmus yag gibi akiyo yuklemeden salliyanlarada kulak asmayin bu aralar lolipop geldi diye cihazi kotulemeye basladilar kulak asmayin sakın
 
Arkadaşlar biraz önce aynı sorun bende oldu , dediğinizi yaptım ekran açılır açılmaz sarj hatası geliyor, sanırım sarjı bitti , sarja takıncada algılamıyor napmam gerekiyor elim kolum bağlı kaldım
 
Arkadaşlar biraz önce pil simgesi yok oldu ve dediğiniz ekran geldi , recovery'e tıkladım şuan güncellemeye tekrar başladı ama sarjımın az olmasından bu yüzden her an telefonun her an kapanmasından korkuyorum bakacağız artık işallah kapanmaz , gelişmeleri size aktarırım :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı