Zenfone 6 şarj sorunu var mı ?

Erhan Demir

Kilopat
Daha fazla  
İnternette sürekli şarjı yetmiyor yorumlarını okuyorum. Bu kullanıma göre değişir tabi ama ben telefonu sürekli elime almam 1 gün rahat götürür mü? Kullananlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiymiş o zaman . Peki kılıf kullanıyormu baban ? Kılıf da bakıyorum ben uyku modlu kılıf almayı planlıyordum arka kapağı çıkarmanız gerekiyor demiş . Bunun doğruluk payı var mı ?

Evet kılıf var fakat şu mahalle telefoncularında satılan 10-20 liralık kılıflar yani. Benim telefonum olmadıgı için pek ilgilenmiyorum babam da facebook ve whatsapp dışında pek anlamıyor telefondan. :D

:D Çok soru soruyorum ama alacağım birkaç güne nasipse ondan merakımı mazur gör :) Büyüklüğü nasıl sence sıkıntı yapıyormu cebe sığıyor m ? Bu son sorum :D

Cebe sığmıyor. Daha doğrusu giriyorda o kadar büyük bişeyi arkanızda hissedince rahatsız oluyorsunuz. Zaten öne sokmayın bence, yürürken telefona zarar verir yavaş yavaş. Özellikle kot pantolonlar devamlı sürtünen bir zımpara kağıdı görevi görür gibime geliyor.

Zaten arka cepte telefon taşımam ben . Ön cebe kılıfla beraber koymayı planlıyordum ama sığmayacak herhalde . Zenfone 5 de almak istemiyorum . Boyutu ideal ama şarjı dayatmıyor demişler . Zaten sırf boyut düşündürüyoır beni . Zenfone 5 alsam şarj bakımından pişman eder mi ? Çünkü şuanki telefonum 5 6 gün rahat götürüyor .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı