Zenginim diyorsun mutlu sanıyorlar! Para cidden dertlerinin sonu olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YesTer

Hectopat
Daha fazla  
Herkesin zengin olma hayali vardır; kabul edelim.
Para özgürlük demek, her şeyi yapabilme gücü demek, yenilik demek, eski eşi boşayıp yenisiyle evlenmek demek, demek de demek.

Yapılan araştırmalar zenginliğin insan hayatını baştan değiştirdiğini, ama bu değişikliğin hep iyi olmadığını, insanı yalnızlığa ve mutsuzluğa, doyumsuzluğa ittiğini söylüyor.

Ne dersiniz? Para ile saadet olur mu? Cebinizdeki para arttıkça saadetiniz artıp zincirlere dönüşür mü dersiniz?
upload_2016-10-18_2-8-40.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Para basıcak halde olsam Technopatların hepsine Titan X SLI sistem ayarlamaya çalışırdım. Sadece hayallerde kalması sorun.:cry:

Paranın azıda çoğuda kötü bence. Normal bir Türk ailesinin gelirini baba sağlar ve babanın çoğunlukla 1.5 ile 4 milyar TL arası geliri oluyor ve bunu da şöyle anlatayım; çocuğa oyuncak alınacak, alma demek kötü ama alıp da zenginlikten altınını almakta kötü ama orta halde olunca tam kıvamı tutturuyoruz. Para az değil, evimiz ve de sıcacık koltuğumuzda elimizde tabletler. Para çok değil, malikhanede yaşamıyorum. Uzun lafın kısası zenginlik = mutluluk değil fakirlik = mutluluk değildir. :utanç:

Sağlığın yerine değil diyelim seni kim tedavi edecek ? Devlet mi ? Hadi tedavi oldun diyelim muayene ücreti, ilaç ücreti ne olacak ? Para = Sağlık, mutluluk ve aklınıza gelebilecek bir çok şey.
Para her ne kadar yaşamımızı sürdürmek için bir ihtiyaç olsa da , mutlu olmanın tek yolu olarak görülemez. Bazı isteklerde para geçmiyor maalesef ve o zaman mutsuz oluyorsun.

Kabul etmiyorum ve böyle cok mutluyum.
Ne mutlu size:)

Şimdi öyle diyorsun ama büyük lokma ye büyük laf etme. Yarın eline tonla para geçtiğinde onu çatır çutur yiyip havalara uçarken izleriz seni. Para demek mis gibi saadet demek.
Şimdi aşkı satın alamazcılar gelmeden bırakıyım bu yorumu buraya :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı