Zerreshop'dan alışveriş yapılır mı?

Roseus

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2020
Mesajlar
1.078
Çözümler
3
Adını daha önce duymadım, reklamda Bu telefonun %50 indirimle satıldığını görüp baktım. 4000₺ olan telefonun bu fiyata düşmesinin imkanı var mı, yoksa başka bir olayı mı var bu indirimin?
 
Güvenebileceğim bir durum sezemedim. Bu tür firmaların ürünlerini Gittigidiyor, N11, Amazon gibi kanallarda da varsa almanızı öneririm. Cayma hakkından söz etmişler ama böylesine bir indirim yapılması kuşku uyandırmalı.
 
Güvenebileceğim bir durum sezemedim. Bu tür firmaların ürünlerini GittiGidiyor, N11, Amazon gibi kanallarda da varsa almanızı öneririm. Cayma hakkından söz etmişler ama böylesine bir indirim yapılması kuşku uyandırmalı.

Açıklamasında sitenin tanıtım amaçlı bu indirimi kendisinin oluşturduğu yazıyor. Başka sitelerde olacağını sanmıyorum. Sipariş eden birkaç kişiye sordum onlar da gelmesini bekliyorlar. Onlar geri dönüş yaptıklarında buradan yazarım merak edenler için.
 
alanlar geri dönüş yaptıktan sonra son durumu bizimle de paylaşır mısın hocam?
Paylaşırım hocam.
@Roseus

Başka sitelerden kastım: Ürününe güvenen firma, bunu daha bilindik aracılar üzerinden de satacaktır. Bu bağlamda birkaç tane site üzerinden de ilan verip vermediklerini sordum.

Nasıl uygun görürseniz.
Satıcının başka bir e-ticaret sitesinde hesabını bulamadım hocam. Alan kişiler geri dönüş yapmadan almam. Teşekkürler.
 
Vatan Bilgisayar'ın servise gidip gelen kartı sıfır diye satmasından sonra hiçbir firmaya güvenim yok. Teknosa'dan aldığım ülkemize gelen ilk seriden ZenFone5'in içinde "falcı bacı" uygulaması vardı. İade istediğimde o kadar kıvırdılar ki midem bulandı. Hala da kullanıyorum.
Şu da linki
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı