STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #1 Herkese selam. Markayı vs bilmiyorum ama 1 LT'si 131 TL denk geliyor. Çok saçma fiyatı var lakin sizler de bakmak isterseniz buyrun.
Herkese selam. Markayı vs bilmiyorum ama 1 LT'si 131 TL denk geliyor. Çok saçma fiyatı var lakin sizler de bakmak isterseniz buyrun.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.774 Çözümler 23 5 Kasım 2025 #2 Daha önce alıp deneyen var mı ?
Burak666 Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 191 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-commerce 5 Kasım 2025 #3 bu fiyata zeytinin çekirdeğini zor alırsınız. böyle sağlıksız şeylerden sipariş geçmeyin derim. şuan sağlıklı bir zeytinyağının litresi en az 400 tl.
bu fiyata zeytinin çekirdeğini zor alırsınız. böyle sağlıksız şeylerden sipariş geçmeyin derim. şuan sağlıklı bir zeytinyağının litresi en az 400 tl.
S shankssann Megapat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 851 Çözümler 1 5 Kasım 2025 #4 Hem de soğuk sıkım taş baskı. Mümkün değil bu fiyata kullanan var mı acaba? Fiyat çok absürt.
STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #5 shankssann dedi: Hem de soğuk sıkım taş baskı. Mümkün değil bu fiyata kullanan var mı acaba? Fiyat çok absürt. Genişletmek için tıkla... Bende anlayamadım saçmalık yanş bu fiyat ve Trendyol Hepsiburada olmak üzere her yerde satışı var. Burak666 dedi: Bu fiyata zeytinin çekirdeğini zor alırsınız. Böyle sağlıksız şeylerden sipariş geçmeyin derim. Şu an sağlıklı bir zeytinyağının litresi en az 400 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız lakin bende arada kaldım 5 üzerinde 4.7 puan alıyor ve en çok satanlarda.
shankssann dedi: Hem de soğuk sıkım taş baskı. Mümkün değil bu fiyata kullanan var mı acaba? Fiyat çok absürt. Genişletmek için tıkla... Bende anlayamadım saçmalık yanş bu fiyat ve Trendyol Hepsiburada olmak üzere her yerde satışı var. Burak666 dedi: Bu fiyata zeytinin çekirdeğini zor alırsınız. Böyle sağlıksız şeylerden sipariş geçmeyin derim. Şu an sağlıklı bir zeytinyağının litresi en az 400 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız lakin bende arada kaldım 5 üzerinde 4.7 puan alıyor ve en çok satanlarda.
akavora Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #6 Bu fiyata imkanı yok. Muhtemelen ayçiçekle karışık