Zeytinli Rock Festivali'ne kaymakamlık engeli

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.984
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
Balıkesir Burhaniye Kaymakamlığı, bu yıl 17-21 Ağustos arasında yapılması planlanan Zeytinli Rock Festivali'ne izin vermedi.

ANKA Haber Ajansı‘nda yer alan habere göre burhaniye kaymakamı ilyas memiş, milyon yapım organizasyon şirketi'nin başvurusuna şu yanıtı verdi:

“İlgi dilekçeniz incelenmiş olup milyon yapım organizasyon firması olarak 17-21 Ağustos tarihlerinde ilçemiz Ali çetinkaya mahallesi 2554. Caddesi No: 41 adresinde bulunan alanda düzenlemeyi planladığınız kamplı Zeytinli Rock Festivali talebiniz, daha önceki yıllarda yakın bölgede düzenlediğiniz Zeytinli Rock festivallerinde yaşanan güvenlik, asayiş, trafik, çevre sorunları, ortaya çıkan bu tür istenmeyen durumlar dolayısıyla vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikâyet ve yakınmalar göz önüne alınarak kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir. Bilgilerinize rica ederim.”
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kararı yanlış buluyorum.

Çok genel geçer cümleler ile festival iptal edilmiş. Şu yazılanlar nedir böyle.

Zeytinli Rock festivallerinde yaşanan güvenlik, asayiş, trafik, çevre sorunları, ortaya çıkan bu tür istenmeyen durumlar dolayısıyla vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikâyet ve yakınmalar göz önüne alınarak kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir.

Not:
Festival sırasında güvenlik sorunu varsa güvenliği sağlayacak orada ki yetkililer. Asayiş sorunu varsa asayişi sağlayacak. Trafik ve çevre sorunu varsa önlemini alacak. Yer uygun değil ise uygun yeri gösterecek. Şikayet var o zaman komple iptal ettim kararını yanlış buluyorum. Bu tarz gençlerin deşarj olacağı gerekirse alkol tüketeceği bağırıp çağırabileceği etkinlikler yasaklanmamalı. Sen yetkili olarak önlemini alacaksın. Olay çıkmasını engelleyeceksin sadece. Sonuçta özel firma ayarlıyor festivali ve girişler ücretli. En az 70 kişi konser verecekmiş o festivalde az buz bir rakam değil.
 
Geçenlerde de böyle olmuştu, bahanelerle iptal ediyorlar, saçmalık.

Sözde PKK bayrakları önünde APO'ya özgürlük tarzı şeyler söylenen yerde resimleri videoları çıkan bir sanatçı vardı. O geliyor diye iptal edilen bir konser vardı. Öylelerini kısmen destekliyorum.

Ama bu tarz genel geçer. Yok korona var güvenlik var trafik var gibi gerekçeler ile konser iptal edilmesini yanlış buluyorum.
 
Sözde PKK bayrakları önünde APO'ya özgürlük tarzı şeyler söylenen yerde resimleri videoları çıkan bir sanatçı vardı. O geliyor diye iptal edilen bir konser vardı. Öylelerini kısmen destekliyorum.

Ama bu tarz genel geçer. Yok korona var güvenlik var trafik var gibi gerekçeler ile konser iptal edilmesini yanlış buluyorum.
Suçu varsa kesersin cezasını olur biter.

Geçenlerde BTS konseri de iptal edilmişti, BTS konseri ile yetinmezler dedik haklı çıktık.
Bundan sonra da iptal edilen konserler olmuştu.
 
yukarıda adı geçen özkan buranın meşhur şeylerindendir şey bir şey demek muhtemelen yasak söyleyemem siz anlayın benim konularıma yorum yapmazsan sevinirim.
 

Geri
Yukarı