Merhaba, öğrenci olduğum için Gece Pazarı'na gelmediği sürece bıçak almayacaktım ama dün bir abiyle konuştum ve dedi ki gerçekten kalbinden geçen bir bıçak alırsan onunla mutlu olursu, parasını hiç gozune getirmezsin dedi.. Ben de karar verdim almaya.
Bugün de dükkana felaketin kalbi bıçak ve zifir tırpan gelmiş ikisini de çok seviyorum ve kararsız kaldım, sizce bekleyeyim mi, bunlardan birini mi alayim?
Bir kere alıp ömürlük kullanacağım diye bir şey yok. Her zaman sıkılacak ve sonrasında başka skin isteyeceksin. Ben şahsen CS de bayonet kullanıyorum, şimdi gözüm M9 bayonette
Merhaba, öğrenci olduğum için Gece Pazarı'na gelmediği sürece bıçak almayacaktım ama dün bir abiyle konuştum ve dedi ki gerçekten kalbinden geçen bir bıçak alırsan onunla mutlu olursu, parasını hiç gozune getirmezsin dedi.. Ben de karar verdim almaya.
Bugün de dükkana felaketin kalbi bıçak ve zifir tırpan gelmiş ikisini de çok seviyorum ve kararsız kaldım, sizce bekleyeyim mi, bunlardan birini mi alayim?
Gece pazarına daha güzeli gelmezse üzülürsünüz. Gelirsede canınız sağolsun. Bence alın. Güzel indirim olursa ve bütçeniz el verirse gece pazarından beğendiğiniz olursa alırsınız.
Gece Pazarı'na daha güzeli gelmezse üzülürsünüz. Gelirsede canınız sağ olsun. Bence alın. Güzel indirim olursa ve bütçeniz el verirse Gece Pazarı'ndan beğendiğiniz olursa alırsınız.
Gece Pazarı'na daha güzeli gelmezse üzülürsünüz. Gelirsede canınız sağ olsun. Bence alın. Güzel indirim olursa ve bütçeniz el verirse Gece Pazarı'ndan beğendiğiniz olursa alırsınız.
Hocam bende VCT LOCK//IN Misericórdia denilen bıçak var. Bir de RGX Kelebek var. Dahasında da gözüm yok ikisi yetiyor. Ama alacak olsam Reaver Karambit yada Felaketin Bıçakları'nı alırdım.
Hocam bende vct LOCK//IN misericórdia denilen bıçak var. Bir de RGX kelebek var. Dahasında da gözüm yok ikisi yetiyor. Ama alacak olsam reaver karambit ya da felaketin bıçakları'nı alırdım.