Zincir market sorunu çözüldü

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.167
Makaleler
1
Çözümler
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
BİM meselesinin a haber ve sabah gazetesine reklam vermemesinden kaynaklı olduğu düşünülüyordu ancak Türkiye gazetesi gibi bazı hükümet taraftarı gazetelerde reklamı yapılıyordu. Şok halihazırda reklam verdiği için boykot hedefi olmamıştı. Sabah gazetesi ve a haber meselesi çözülünce hükümetin sosyal medya örgütlenmeleri boykotu geri çekmek için çalışmalara başlamış. Ve mesele kapanmış. Son durum ektedir.
Alttaki resim sabah gazetesine aittir. Günceldir.
 

Dosya Ekleri

  • 20221209_084155.jpg
    20221209_084155.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
2.25'lik gofreti 2.75 yapmışlar bir anda. Bu mu adalet? Her şey çıkar üzerine mi yani?
Sorun çözülmüşmüş. Çıkar meselesi çözüldü. Olan halka oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akşamleyin zincir marketlerden bazılarının maliyet, brüt kâr ve net kârı ilgili bir haber okumuştum. Sanırım Euronews üzerindeydi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu verilerine göre BİM'in brüt kârı %22 civarında ve bu oran CarrefourSA, Migros ve Şok marketlerin gerisinde kalıyor. A101 hakkında veri yoktu. Net kar ise tek basamaklı bir değer. Somut olarak bakıldığında bu marketlerin sunduğu fiyatlar tarım kredi kooperatifleri de dahil çoğu yerden ucuza geldiği ve giderek daha fazla insan tarafından tercih edildiği görülüyor. Yani insanların bu marketlere olan mecburiyeti artık daha fazla.

Bir yalanın daha sonuna geldik. Ancak yandaşların yaptığı karalama ve iftira haberlerinin düzeltmesi yapılmayacak ve kafasını kaldırıp etrafına bakmayan, bir nebze düşünmeyen bazı kitleler hala bunları hayat pahalılığının suçlusu olarak görecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bi marka gofret örnek veriyorum 5 TL, sadece Bim de mi 5 TL? Hayır, yerel bolgesel marketlerde de aynı, büyük hipermarketler de de aynı. Bim meselesi kendi iç meseleleri, içerde kavga var. Şok neden etkilenmedi vs diyen var Ülker grubuna ait şok, sıkıyorsa ellesinler. Her yerde Ülker ürünleri var, yemez müdahale etmek onlara.
 

Geri
Yukarı