Zio vs Hawk

Bütçe
10000 15000

yusuf123984

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15 bin TL'ye kadar bütçem var Zio Hawk arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Farklı bir marka da olur almısken iyi bir şey alıp bir daha ugrasmak istemiyorum.

Arkadaşlar 15 bin TL'ye kadar bütçem var Zio Hawk arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Farklı bir marka da olur almısken iyi bir şey alıp bir daha ugrasmak istemiyorum.

Kk ben Zio kullanıcısıyım yeni aldım bir şikayetim yok bir tek kol kısımları biraz fazla sallanıyor o korkutmuyor değil ama Hawk 1K 2K daha ucuz.

zioda ekstra bi ozellestirme yaptın mı
Kk ben Zio kullanıcısıyım yeni aldım bir şikayetim yok bir tek kol kısımları biraz fazla sallanıyor o korkutmuyor değil ama Hawk 1K 2K daha ucuz.

Şu an Zio kullanıyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
piyasadaki diger markalara kıyasla teknolojileri eksik kalıyo.ben urun alırken her zaman marka yanlısıyımdır.o yuzden hawk zio gibi bilindik markalar tercihimdir.sence zio muadillerinden daha iyi mi

Son düzenleme:
Sakın HAWK alma. Bu kadar eksik iş yapan, müşteriye yalan söyleyen firma yok. Eksik ürün gönderdiler. Ek olarak ürün bozuk. 11 Günde ürünü kargoladılar. Eksik olan parçayı 5 günde kargoladılar. Bozuk olan parçalar için ise 4 gündür ''bugün kargoya verilecek'' diyor. Dolandırılmak istemiyorsan HAWK alma.

Zio'da ekstra bir ozellestirme yaptın mı?

Piyasadaki diger markalara kıyasla teknolojileri eksik kalıyor. Ben ürün alırken her zaman marka yanlısıyımdır. O yuzden Hawk Zio gibi bilindik markalar tercihimdir. Sence Zio muadillerinden daha iyi mi?

Yoo o kadar bir şey yapmadım bir tek 180 derece yaslanma var.

Sakın HAWK alma. Bu kadar eksik iş yapan, müşteriye yalan söyleyen firma yok. Eksik ürün gönderdiler. Ek olarak ürün bozuk. 11 Günde ürünü kargoladılar. Eksik olan parçayı 5 günde kargoladılar. Bozuk olan parçalar için ise 4 gündür ''bugün kargoya verilecek'' diyor. Dolandırılmak istemiyorsan HAWK alma.
ne onerirsin reis

Geri
Yukarı