Ziraat Bankası sanal kart oluşturduktan sonra nasıl kullanılır?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kendime Ziraat Bankası sanal banka kartı hesabı açtım ve limiti 650 TL belirledim. Ben internetten alışveriş yapınca 650 TL'lik bir şey mi alacağım yoksa istediğim fiyattan bir şey alabilir miyim? Örnek veriyorum 120 TL'lik bir şey aldım gibi.

Normal karttan farkı yok. Sadece mobilden hemen iptal etme/limit güncelleme şansın var. İstediğin kadarlık alışveriş yapabilirsin yani.

En fazla 650 TL harcama yapabilirsin hesabında para olması lazım tabi banka kartı olduğu için.
Hocam peki ben 650 TL' lik bir alışveriş yaptıktan sonra ana kartımdaki paradan da kesiliyor mu? Şöyle deyim: Benim şu an banka hesap kartında 1000 TL var. Banka sanal kartında ise 650 TL var. 650 TL' lik alışveriş yapınca hesap kartımda 350 TL mi kalıyor?

Banka hesabınızda 1000 TL varken 650 TL limitli sanal kart mı oluşturdunuz?
O 650 TL sizin harcama limitiniz oluyor. İsterseniz 10 TL harcayın bu sefer limitiniz 640'a düşer.
Hesabınızdaki bakiye ise 990 olur.

Banka hesabınızda 1000 TL varken 650 TL limitli sanal kart mı oluşturdunuz?
O 650 TL sizin harcama limitiniz oluyor. İsterseniz 10 TL harcayın bu sefer limitiniz 640'a düşer.
Hesabınızdaki bakiye ise 990 olur.

Hocam merhaba aradan yıl geçmiş neredeyse ama ben bir şey soracağım size ben şimdi kitap seç adında bir siteden sınav için kitap alışverişi yapacağım 3.700 civari banka kartı bilgisi girdim kabul etmedi galiba Online alışveriş yapılmıyor mu banka kartınızda kredi kartınızda öyle bir şeyler yazıyordu ama bende kredi kartı yok sadece banka kartı var girdim kabul etmedi kart benim değil babamın bu arada bir de Online alışveriş için sanal kart ne oluyor ne işe yarıyor yani tamamen anlatabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı