Çözüldü Steam Ziraat kart ile yapılan ödeme reddediliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NixCake

Hectopat
Daha fazla  
Kartta para olmasına ve kart bilgilerini doğru girmeme rağmen reddediyor. Ziraat Bankası'nı kullanıyorum.

Çözüm
Ziraat uygulamasına bilgisayar üzerinden gir ve canlı desteğe durumu bildir sürekli denersen kartına bloke koyuyorlar onlara bildir sorun düzelecek.
Ziraat bankamatik kartı geçmiyor kredi kartı olması gerekiyor.

Farklı kart kullanın veya banka müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Bazen yurt dışı işlem olunca sistem otomatikman bloke ediyor arayıp bilgi al sonra belki kaldırırlar. Yapı kredi ile geçen alım yaparken aynısını yaşadım. Kartımın harcaması aniden bloke oldu ve banka tarafından arandım. Kendi işlemim olduğunu söyledim ve tekrar açıldı alımı gerçekleştirdim.

Ben şimdi hatırladımda ben bu karttan 1 ay önce Steam'den oyun aldım bir sorun çıkmadı fakat şimdi çıkıyor.

Ziraat uygulamasına bilgisayar üzerinden gir ve canlı desteğe durumu bildir sürekli denersen kartına bloke koyuyorlar onlara bildir sorun düzelecek.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…