Arkadaşlar ekran kartı alacağım. Ziraat kredi kartım ile tek çekim alırsam 21.500 TL ödüyorum ancak sitedeki taksitle alırsam mesela 6 taksit ile alırsam 22.349'a çıkıyor. Ziraat kartında başka ürünler için sonradan taksitlendirme var ancak bu taksitlendirme için ürün veya üst bir ödeme sınırı gibi bir şey var mı? Teknolojik aletlerde taksitlendirme nasıl oluyor? Ekran kartı alırken bu sonradan taksitlendirmeyi kullanabilir miyim?
Bankkart Combo'nun kredi kartı özelliği ile peşin harcamalarınızı taksitlendirin
www.bankkart.com.tr
10000 ₺'den yukarı bir alışveriş olacağı için belirlenen bir faiz oranında maksimum 12 ay taksit yapabiliyormuşsun. Belirlenen faiz oranına nereden bakılıyor bilmiyorum.
Ben geçen hafta 14000 TL'ye parfüm almıştım. Tek çekim. Öyle ziraat mobilde takılırken 14 bin lira harcamanın altında taksitlendir işareti çıktı öyle taksitlendirdim. Kesin konuşmak istemem ama taksitlendirebilirsin diye düşünüyorum.
Bence de olmaz, tam hatırlamıyorum ama 3 aylık takside faiz yoktu galiba ama değişmiş olabilir, artık tüm kurumlar vampirleşti, son kuruşumuza kadar alacaklar!..
Bence de olmaz, tam hatırlamıyorum ama 3 aylık takside faiz yoktu galiba ama değişmiş olabilir, artık tüm kurumlar vampirleşti, son kuruşumuza kadar alacaklar!..
Gene de bankanın sonradan taksitlendirme şartlarını bir öğrenin derim..