Ziraat tek çekim harcama ve sonradan taksitlendirme nasıl olur?

karakuzgun1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı alacağım. Ziraat kredi kartım ile tek çekim alırsam 21.500 TL ödüyorum ancak sitedeki taksitle alırsam mesela 6 taksit ile alırsam 22.349'a çıkıyor. Ziraat kartında başka ürünler için sonradan taksitlendirme var ancak bu taksitlendirme için ürün veya üst bir ödeme sınırı gibi bir şey var mı? Teknolojik aletlerde taksitlendirme nasıl oluyor? Ekran kartı alırken bu sonradan taksitlendirmeyi kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ziraat Bank'ın kendi Sonradan Taksitlendirme bilgi sayfasında nasıl olduğu yazıyor.

10000 ₺'den yukarı bir alışveriş olacağı için belirlenen bir faiz oranında maksimum 12 ay taksit yapabiliyormuşsun. Belirlenen faiz oranına nereden bakılıyor bilmiyorum.
1697888501047.png

Ben geçen hafta 14000 TL'ye parfüm almıştım. Tek çekim. Öyle ziraat mobilde takılırken 14 bin lira harcamanın altında taksitlendir işareti çıktı öyle taksitlendirdim. Kesin konuşmak istemem ama taksitlendirebilirsin diye düşünüyorum.

Ekran kartı almadım ama memory stick, tablet, ssd gibi alımlarımda sonradan taksitlendirme kolayca yaptım..

Ekran kartı almadım ama memory stick, tablet, ssd gibi alımlarımda sonradan taksitlendirme kolayca yaptım..
o zaman ekran kartında da sorun olmaz diye düşünüyorum

Banka taksitlendirme yaparken vade farkı uygulayacağından dolayı ortalama sitedeki fiyata eşit olur diye tahmin ediyorum.
muhtemelen öyle olur gibi geliyor bana da. En iyisi sitedeki taksitten almak

Bence de olmaz, tam hatırlamıyorum ama 3 aylık takside faiz yoktu galiba ama değişmiş olabilir, artık tüm kurumlar vampirleşti, son kuruşumuza kadar alacaklar!.. 🤨

muhtemelen öyle olur gibi geliyor bana da. En iyisi sitedeki taksitten almak
Gene de bankanın sonradan taksitlendirme şartlarını bir öğrenin derim..

Son düzenleme:
Bence de olmaz, tam hatırlamıyorum ama 3 aylık takside faiz yoktu galiba ama değişmiş olabilir, artık tüm kurumlar vampirleşti, son kuruşumuza kadar alacaklar!.. 🤨

Gene de bankanın sonradan taksitlendirme şartlarını bir öğrenin derim..
tamamdır onu iyice bi araştırayım, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı