Ziraatbank 4.5G SIM bloke kaldırma

Yer
Mersin
4.5G SIM kart değiştirdim, ziraat kartlarıma bloke koymuş. Annem de benimle değiştirmişti.

O yüzden gittik ATM üzerinden kaldırmak istedik. Annemde kartı takınca bloke kaldırma diye bir seçenek çıkıyor ve tıklayıp kaldırabiliyorduk ve SMS gelmeye başlıyordu.

Bende ise sanırım hatalı bir durum oluştu çünkü baştan beri SMS geliyordu ve kartı takınca bloke kaldırma seçeneği çıkmıyor.

Bu durumda bloke yok diye düşünebilirsiniz ama bana halen 3D Secure kodları gelmiyor.

Ziraat müşteri hizmetlerine yazıyorum ATM üzerinden kaldırılıyor diyor, olmadığını söylüyorum inatla ATM'ye gideceksin diyor. Defalarca farklı ATM'ler üzerinde denedim sorun çözülmedi. Bu durum başına gelen kimse var mı? Nasıl çözülüyor?

ATM üzerinden kartsız işlemler kaldırılıyor olması lazım hocam. Olmadı bir şubeye felan gidin.

ATM üzerinden kartsız işlemler kaldırılıyor olması lazım hocam. Olmadı bir şubeye falan gidin.

Sistemsel bir sıkıntı olmuş, bana ilk değişimden beri bazı SMS'ler geliyordu, normalde gelmemesi lazımdı, o sebeple neredeyse bir ay boyunca ATM'de bloke kaldırma seçeneği görünmedi. Daha sonra kendiliğinden düzelmiş, ATM üzerinden hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…