Ziya Selçuk ne yapmaya çalışıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O sıcakta otobüsle okula gitmek hiç cazip gelmiyor. İşlerine gelince EBA şu kadar tıklandı, Online eğitimde harikayiz.

Anlık eğitim sistemi :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi ki 8. sınıfım. Ziya Selçuk bize eğitim sisteminin kötülüklerini en saf haliyle göstermeye çalışıyor gibi.

Hocam bir de şu saçmalık var. Bizi 2. sınavlara soktular. Şimdi 1. dönem notlarımı geçerli olsun diye soruyorlar. Madem öyle soracaktın neden 2. dönem sınavlarını yaptın? 2. dönem sınavlarını yaptın neden bunu soruyorsun?

Seneye üniversite sınavına gireceğim ve 11.sınıfa dair eksikliklerim var. Eğer seçme şansı olursa 2 gün giderim. Verimli geçiyorsa okulda devam ederim geçmiyorsa evden çalışmaya devam. Fakat bu yaz sıcağında verimli olacağını pek düşünmüyorum. Notlarımız zaten verildiği için eğer zorunlu olursa bu eğitim yoklama alınır kalan zaman içinde. Öğrencileri böyle tutarlar ancak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı