Ziya Selçuk öğrencilerin %77'sinin sınav istediğini belirtti!

Tamam verdikleri kararlar pek sağlıklı değil ama ateş ölçümü gibi şeyler bu vakitten sonra okul sorumluluğu altında diye düşünüyorum. Bizim okulda gerekenler yapıldı o sizin okulunuzun sorumsuzluğu.
Katılıyorum bizim okulda da tüm alınmıştı okul yönetimi ile alakalı.
 
Merak ettiğim şey şu, acaba sınav istemeyenlerin büyük çoğunluğu sağlıktan dolayı mı endişe duyuyor? Yoksa kendilerini hazır hissetmedikleri için mi sınav olmaktan korkuyor?
Hocam sınav istemeyenlerin durumu hiç önemli değil. Sağlık söz konusu. Okulların açılması bir yana, kısıtlamaların sürmesi taraftarıydım. Halkımız maalesef yasaklar harici yönlendirilemiyor.
 
Benim okulumda girişlerde ateş ölçümü yapıldı, hatta mesaj attılar yarın hes koduyla giriş yapılacak okula. Sınav vaktine kadar okulun bahçesinde sosyal mesafe ile beklettiler bizi, sınav olduktan sonra ise herkesi anında bahçeye çıkarttılar. Öğretmenler ve öğrenciler sosyal mesafeye uydu, maske kurallarına uydular. Okul yönetimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
 
Gariptir ki kimse sınav istemezken %77'lik kısım istiyormuş. Onun dışında herkesin ateşi ölçüldü gibi şeyler diyor ancak benim girişte ne ateşim ölçüldü ne hes koduma bakıldı. Böyle alçak bir sistem görmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Aynen, o yüzden herkes birbirine sarılıyor. Güya önlemimizi aldık diyorlar ama ben önlem göremiyorum. Ama anlamıyorsunuz bu kadar basit bir şeyi.
Önlemin alınıp alınmaması okul yönetimi ve okuldaki öğrenciler ile ilgili. Ziya Selçuk'un bu söylediği saçmalık ama tüm suçu onlara atamayız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı