Ziyoulang T60 klavye alınır mı?

Bütçe
500-650
Almayı düşünüyorum ama kötü yorumlardan dolayı kararsiz kaldim, memnun musunuz hocam herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu?
Şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Bir tek tuşlara hiç basmamaya yada iki kere basmaya başlamıştı. Onu da, tuşları söküp, aralardaki tozları, kılları iyice temizleyerek çözmüştüm. Aldığınız satıcıya bağlı olarak RGB olan bu klavye, Rainbow olarakta gönderilebiliyor. Dikkatli olunuz.

Şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Bir tek tuşlara hiç basmamaya ya da iki kere basmaya başlamıştı. Onu da, tuşları söküp, aralardaki tozları, kılları iyice temizleyerek çözmüştüm. Aldığınız satıcıya bağlı olarak RGB olan bu klavye, Rainbow olarak da gönderilebiliyor. Dikkatli olunuz.

Siz nereden aldınız? Link atma şansınız var mı?

Siz nereden aldınız? Link atma şansınız var mı?
Bu satıcıdan aldım. Dediğimi unutmayın; Rainbow gönderilme şansıda var.

Bu klavyenin gerçek markası Ziyoulang'dır. Eğer Blic gelirse Rainbow demektir.

Bu satıcıdan aldım. Dediğimi unutmayın; Rainbow gönderilme şansıda var.

Bu klavyenin gerçek markası Ziyoulang'dır. Eğer Blic gelirse Rainbow demektir.
Rainbow ve rgb farki nedir kötü bir durum mu?

Rainbow ve rgb farki nedir kötü bir durum mu?
Bir video buldum ve anlatmaya yeter gibi duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rainbow'da, sadece kırmızı, yeşil ve mavi renk ve bu 3 rengin birleştirilerek ortaya çıkan renkler vardır. RGB'de ise 16 milyon renk vardır.

Bunlar benim bildiklerim hocam. Anlatamadıysam kusura bakmayın.

Bir video buldum ve anlatmaya yeter gibi duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rainbow'da, sadece kırmızı, yeşil ve mavi renk ve bu 3 rengin birleştirilerek ortaya çıkan renkler vardır. RGB'de ise 16 milyon renk vardır.

Bunlar benim bildiklerim hocam. Anlatamadıysam kusura bakmayın.

Anladım hocam teşekkür ederim, çok büyük bir sorun değil bu benim için, wasd tusları bozuluyor bir kaç aya diye duydum öyle bir sorun yaşamaktan korkuyorum doğrusu.

Anladım hocam teşekkür ederim, çok büyük bir sorun değil bu benim için, wasd tusları bozuluyor bir kaç aya diye duydum öyle bir sorun yaşamaktan korkuyorum doğrusu.
Switchleri kalitesiz olduğu için bozulma ihtimali daha yüksek şansınıza bağlı 1 aya da bozulabilir, hotswap olmadığı için bozulan switchleri de değiştiremezsiniz.

Blic olanın bozuluyor diye biliyorum. Benimki Ziyoulang yani orijinal olanı, hala bozulmadı.
Ne kadardır kullanıyorsunuz hocam? Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Switchleri kalitesiz olduğu için bozulma ihtimali daha yüksek şansınıza bağlı 1 aya da bozulabilir, hotswap olmadığı için bozulan switchleri de değiştiremezsiniz.
Bende ondan dolayı kararsızlık yaşıyorum.

Trendyol'da bir tane klavye buldum sanırım Amazon'da 700 TL civarında. Yorumlarda ziyoulang T60 deniliyor ve Amazon'dan çok daha ucuz + Türkçe klavye, bu klavye alınır mı?

Bu Ziyoulang ve Blic klavyeler bir zaman sonra tuşları basmıyor, switch bozuluyor ve değiştiremiyorsun hotswap olmadığından. Ben kendim yaşadım 1-2 ayda bozuldu. Onun yerine 300-400 daha bütçe ekleyip Redragon marka klavye alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı