Ziyoulang T60 klavye alınır mı?

Bütçe
500-650
Sendeki Türkçe resimdekine iyi bak.
Bendekide resimdeki gibi hocam. Hatta inat yaptım resimli kanıt atacağım bekleyin.
IMG_20240429_220140.jpg

L'nin sağında ki tuşa başınca Ş, onun yanında ki tuşa basınca İ, İ'nin üstünde ki tuşa basınca Ğ, Ğ'nin yanında ki tuşa basınca Ü algılıyor.

Bendekide resimdeki gibi hocam. Hatta inat yaptım resimli kanıt atacağım bekleyin.Eki Görüntüle 2182061
L'nin sağında ki tuşa başınca Ş, onun yanında ki tuşa basınca İ, İ'nin üstünde ki tuşa basınca Ğ, Ğ'nin yanında ki tuşa basınca Ü algılıyor.
Windows dilinin Türkçe olması klavyenin Türkçe olduğunu anlamına gelmez böyle mantık mı olur 🤣. Klavyeniz UK düzen klavyedir haberiniz olsun.

alınır büyük klavyeden geçtim kolayca alıştım uygulaması da var sarftech satıcısından aldım rgb blueswitch

alınır büyük klavyeden geçtim kolayca alıştım uygulaması da var sarftech satıcısından aldım rgb blueswitch
Bende almayı düşünüyorum kullanım tecrübelerini anlatır mısın çok fazla olumsuz yani var 1 yıl dayanmaz gibisinden hep negatif.

Bende almayı düşünüyorum kullanım tecrübelerini anlatır mısın çok fazla olumsuz yani var 1 yıl dayanmaz gibisinden hep negatif.

3 yıldır kullanıyorum alt tuşu W ara sıra basmama yapıyordu lehim yaparak switch değiştirdim kısaca 3 yıl dayandı şu an hala kullanmaktayım

Bende de var hala saglam her zaman söylemiştim burada klavye uzmanı gibi her klavyeyi kötüleyenlere aldanmayın birkaç şikayet olunca hepsi öyle olacak degildir.

Bende de var hala saglam her zaman söylemiştim burada klavye uzmanı gibi her klavyeyi kötüleyenlere aldanmayın birkaç şikayet olunca hepsi öyle olacak degildir.
Bence de. Bende alalı 1 yıl oldu ve hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sadece bir ara tuşlar basmıyordu yada iki kere basıyordu, onu da klavyenin tuşlarını söküp, iyice temizleyip çözmüştüm.

hocam gayet güzel direkt alıştım fn ile f1 veya yön tuşlarını yapıyorsunuz zaten.

Bence de. Bende alalı 1 yıl oldu ve hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sadece bir ara tuşlar basmıyordu ya da iki kere basıyordu, onu da klavyenin tuşlarını söküp, iyice temizleyip çözmüştüm.

Almayı düşünüyorum ama kötü yorumlardan dolayı kararsiz kaldim, memnun musunuz hocam herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı