Ziyoulang T60 tuşları sürekli bozuluyor

Bugra_Emre

Hectopat
Daha fazla  
1 ay kullandım 3 tuşunda takılma bozulma oldu. Garantiye gönderdim 0 ürün gönderdiler gelen ürünün de p tuşu çalışmıyor. Uzak durulması gereken marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
0 ürün çalışmıyor kral çözülmesi için video mu izleyeceğim?

İzle hocam. Gerekirse izle zor bir şey değil. belki kargoda sorun olmuştur onların elinde değildir. Ön yargılı olmayalım Türkiye bu yüzden gelişmiyor.

Bende T60 RGB var şu ana kadar tek şey dün Shift takılı kaldı Shift'i çıkardım taktım düzeldi bu kadar büyütülecek bir şey yok: L

İzle hocam. Gerekirse izle zor bir şey değil. Belki kargoda sorun olmuştur onların elinde değildir. Ön yargılı olmayalım Türkiye bu yüzden gelişmiyor.

Bende T60 RGB var şu ana kadar tek şey dün Shift takılı kaldı Shift'i çıkardım taktım düzeldi bu kadar büyütülecek bir şey yok: L

Kardeşim aldım söktüm tüm temizliğini yaptım ilk aldığım üründe 3 tane tuş ya takılıyordu ya basmıyordu ya da çift basıyordu bugün yeni ürünü gönderdiler RGB red Switch olan model gelen üründe direk p tuşunda sıkıntı vardı açmalık durum değil direk alttaki bağlantılarında problem vardı 600 TL'ye aldığın bir ürün böyle gelince insan sinir oluyor. Bu ürün yerine Dierya marka alınmasını tavsiye ederim.

İzle hocam. Gerekirse izle zor bir şey değil. Belki kargoda sorun olmuştur onların elinde değildir. Ön yargılı olmayalım Türkiye bu yüzden gelişmiyor.

Bir de YouTube'da videosunu bulamadım bununla ilgili link atar mısın?

Kardeşim aldım söktüm tüm temizliğini yaptım ilk aldığım üründe 3 tane tuş ya takılıyordu ya basmıyordu ya da çift basıyordu bugün yeni ürünü gönderdiler RGB red Switch olan model gelen üründe direk p tuşunda sıkıntı vardı açmalık durum değil direk alttaki bağlantılarında problem vardı 600 TL'ye aldığın bir ürün böyle gelince insan sinir oluyor. Bu ürün yerine Dierya marka alınmasını tavsiye ederim.

Bir de YouTube'da videosunu bulamadım bununla ilgili link atar mısın?

Hocam 600 TL'ye aldıysanız Trendyol satıcılarından almış olabilrsiniz onlar genellikle iade edilmiş ürünleri gönderiorlar RGB bile yok: L. eğer trendyoladn aldıysan haklısın

link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 600 TL'ye aldıysanız Trendyol satıcılarından almış olabilrsiniz onlar genellikle iade edilmiş ürünleri gönderiorlar RGB bile yok: L. Eğer trendyoladn aldıysan haklısın.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah gelen üründe bir sıkıntı yaşarsam dediğini yaparım ama olurda para iadesi yaparlarsa öneriye açığım.

Yeni konular

Geri
Yukarı