RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #11 GTX 970 alırsanız CW ve VRAM sorunları ile karşı karşıya gelmek yerine güncel, daha performanslı ve daha ucuz RX 480 almak çok ama çok daha mantıklı.
GTX 970 alırsanız CW ve VRAM sorunları ile karşı karşıya gelmek yerine güncel, daha performanslı ve daha ucuz RX 480 almak çok ama çok daha mantıklı.
X Xais Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #12 Şuan biraz araştırdım ve sanki yavaştan rx 480 e yönelcem gibi TDP değerini duyunca cidden şaşırdım gerçekmi bu diye amd gerçekten çalışıyor
Şuan biraz araştırdım ve sanki yavaştan rx 480 e yönelcem gibi TDP değerini duyunca cidden şaşırdım gerçekmi bu diye amd gerçekten çalışıyor
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #13 Dediklerim fazlası ile doğru araştırın isterseniz. Edit: TDP değeri yeni mimari sayesinde bu kadar düştü.
Dediklerim fazlası ile doğru araştırın isterseniz. Edit: TDP değeri yeni mimari sayesinde bu kadar düştü.
X Xais Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #14 RuFF+ dedi: Dediklerim fazlası ile doğru araştırın isterseniz. Edit: TDP değeri yeni mimari sayesinde bu kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ne zaman çıkıyor bu güzellik ?
RuFF+ dedi: Dediklerim fazlası ile doğru araştırın isterseniz. Edit: TDP değeri yeni mimari sayesinde bu kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ne zaman çıkıyor bu güzellik ?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #15 Onunla ilgili bilgim yok link vereceğim ama diğer forumlarda olduğu için veremem kusura bakma.